Autor tema: Predavanje na temu "Dijabetes i debljina" srijeda 2.11.2011. u 18 sati u ZDD-u I  (Posjeta: 208 )

0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.

Offline andreja

• Diabetes junior
Predavanje na temu "Dijabetes i debljina"

Predavanje na temu "Dijabetes i debljina"  dr.med. Lavinija La Grasta-Sabolić
srijeda 2.11.2011. u 18 sati u ZDD-u Ilica 48/I

Offline andreja

• Diabetes junior
Dali netko zna dali za ova predavanja moraš biti učlanjen da bi mogao biti prisutan.Nova sam pa me zanima informacija.Hvala

Offline cathy

• Global Moderator
  • Spol: Ženski
Ne mogu govoriti u ime Drustva, samo sam clanica, ali opcenito - nema razloga ne doci na neko predavanje zato sto se nema clanska iskaznica. Uostalom, sve da to i jest uvjet (a koliko znam nije), mozete se uclaniti na licu mjesta ako zelite.

Mislim da u ZDD postoji klub roditelja djece s dijabetesom, mislim da bi bilo korisno upoznati se. :)

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.