Autor tema: lantus ponovno  (Posjeta: 1901 )

0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.

Offline tanjap

• Ja znam...
  • Spol: Ženski
lantus ponovno
« : Četvrtak, 14.04.2005 u 18:59:46 »
8) pozdrav svima iz kisne Slavonije i molila bih sve ljude koji mi mogu odgovoriti na pitanje da li se Lantus zove samo tako ili ima jos koji nastavak u imenu jer bi ga pokusala nabaviti izvan Hrvatske!?

Unaprijed hvala!!

Offline Desiree

• Forumski moderator
    • http://www.zeza-diabetes.tk
lantus ponovno
« Odgovori #1 : Četvrtak, 14.04.2005 u 21:42:00 »
Puni naziv je "Lantus-insulin glargine" ali mislim da će te svi razumjeti ako koristiš Lantus.Ovaj "insulin glargine" označava vrstu inzulina a Lantus je komercijalni naziv.
Ako te interesira više o Lantusu na webu imaš brošuru na hrvatskom "Kako početi s Lantusom" od Aventisove podružnice u Sarajevu: http://www.aventis.ba/lantus.pdf

Pozdrav! [wink]

~~ Desiree ~~

Offline Davor

• Global Moderator
  • Spol: Muški
    • Mozgalica.HR - Misaone zagonetke
lantus ponovno
« Odgovori #2 : Četvrtak, 14.04.2005 u 21:56:17 »
Desiree ti je sve rekla. Sretno s nabavom i koristenjem!  :P

Uz malo sreće, buditi češ se sa istim šećerima s kojima si legla, kao i neki od nas. Daj mu priliku, a ako ti doista osobno ne bude pasao, nakon određenog perioda kreni dalje (sličan inzulin a opet drugačiji će se uskoro pojaviti od Novonordiska - Detemir, pumpa, stara terapija  :oops:  )

Offline tanjap

• Ja znam...
  • Spol: Ženski
lantus ponovno
« Odgovori #3 : Petak, 15.04.2005 u 18:13:24 »
zahvaljujem svima na odgovoru!

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

lantus ponovno
« Odgovori #3 : Petak, 15.04.2005 u 18:13:24 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.