Dobrodošli na forum HSDU-a!
0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.
Djelujes mi kao idealan kandidat za pumpu (npr. ako promjena inzulina ne pomogne)No, po "naglasku" bih rekao da si iz Bosne. Ako si te srece da si iz Sarajevskog kantona, pumpa ti je mozda blize nego sto mislis. Nedavno sam se druzio s nekim Bosancima koji su mi spomenuli da se tamo stvari krecu bolje nego sto bi covjek pomislio.Ovo zadnje sto je dijabetolog rekao mi je malo kontadiktorno: zasto bi mijenjali terapiju nakon sto sredite secere. Ona stara: "prestajemo busiti kad stignemo do nafte" vise ne vrijedi?btw. terapiju treba mijenjati puno prije trudnoce - Kako bi se sve stabiliziralo na vrijeme. U novije vrijeme taj Lantus se pomalo povezuje s rakom (da ne idem u detalje). Iako ne volim preuvelicavati stvari, mislim da postoji nekoliko razloga zasto se buduce trudnice micu sa Lantusa.... samo pazi da ti ne uvale stari inzulatard - to bi bio skolski primjer skoka s konja na magarca! Jedina opcija ti je Levemir
Prije par dana sam bila na konsultacijama kod svog Dr i on preporucuje Humulin N i R, po njemu su to jedine opcije za trudnocu....