Dobrodošli na forum HSDU-a!
0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.
Izuzetno nefleksibilno, ako ti datum pada na subotu, nedjelju, praznik, ili ako si na putu, zapravo smo u gubitku...
Citat: zasto_ja - Četvrtak, 14.07.2011 u 23:10:45Izuzetno nefleksibilno, ako ti datum pada na subotu, nedjelju, praznik, ili ako si na putu, zapravo smo u gubitku...A meni se to dogodilo, datum je padao na subotu, a 3x mi je davala po 350 trakica, pretpostavljam da će biti problema sa zadnjom doznakom na kojoj bi trebalo pisati 450 trakica. Nema logike ako se budu pozivali na računalo koje im "ne dozvoljava" tu cifru, jer se gleda, ili bi se trebala gledati, cijela godina i odobrena količina za tu godinu (1500).
Jupiiiiii!Uvijek me to veseli,oh Bože !
Citat: ann - Petak, 15.07.2011 u 09:14:31Jupiiiiii!Uvijek me to veseli,oh Bože ! Mislim da nam je to svima kao suho zlato!Svebor, ajde javi ako prije mene dođeš na red (ja ih trebam dići sredinom rujna) da vidim kako je odreagirala tvoja dr.Sumnjam da ćeš išta postići promjenom dr. (moja je nova), ja sam planirala napisati dopis HZZO-u ako mi bude stvarala probleme (nije zločesta, dapače, jako je draga, samo je ufrkana zbog HZZO-a). Osnova je da nam je odobreno 1 500 trakica godišnje, a liječnici se ta tri mjeseca drže ko pijan plota.
Ok, javim se. Problem je u tome što je moja doktorica na godišnjem, pa ne znam koliko će fleksibilnosti pokazati njena zamjena. Ja ću u svakom slučaju inzistirati na 400 komada, a ako ne bude dao onda se mislim svađati.Pokušat ću potražiti neki broj HZZO-a koji bi mogao nazvati iz ordinacije u slučaju da zdravi razum ne bude dovoljan.
Eva,kakva ti je to rečenica: "jer se mrzim svađati, a pogotovo kad znam da sam u pravu" ? A kad ćeš se svađati? ...kada znaš da si u krivu? Veliko je umjeće prepoznati trenutak kada si u pravu i onda se znati posvađati ako je neophodno. Triba nekad i zubiche pokazat' ili barem dobro
Citat: Eva - Petak, 15.07.2011 u 09:34:51Citat: ann - Petak, 15.07.2011 u 09:14:31Jupiiiiii!Uvijek me to veseli,oh Bože ! Mislim da nam je to svima kao suho zlato!Svebor, ajde javi ako prije mene dođeš na red (ja ih trebam dići sredinom rujna) da vidim kako je odreagirala tvoja dr.Sumnjam da ćeš išta postići promjenom dr. (moja je nova), ja sam planirala napisati dopis HZZO-u ako mi bude stvarala probleme (nije zločesta, dapače, jako je draga, samo je ufrkana zbog HZZO-a). Osnova je da nam je odobreno 1 500 trakica godišnje, a liječnici se ta tri mjeseca drže ko pijan plota.Ok, javim se. Problem je u tome što je moja doktorica na godišnjem, pa ne znam koliko će fleksibilnosti pokazati njena zamjena. Ja ću u svakom slučaju inzistirati na 400 komada, a ako ne bude dao onda se mislim svađati.Pokušat ću potražiti neki broj HZZO-a koji bi mogao nazvati iz ordinacije u slučaju da zdravi razum ne bude dovoljan.