Autor tema: Višak trakica za aparat bionim  (Posjeta: 947 )

0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.

Offline wili

• Diabetes junior
  • Spol: Muški
Višak trakica za aparat bionim
« : Ponedjeljak, 04.07.2011 u 19:51:51 »
Pozdravi ako nekome slučajno trebaju trakice za očitanje glukoze u krvi za aparatić bionim imam oko 170 kom orginal pakovanje rado ću poslati bez ikakvih naknada samo molim podatke.Takođe i puno iglica za bockanje pokvario se aparat pa je to sve ostalo.
« Zadnja izmjena: Ponedjeljak, 04.07.2011 u 19:54:17 wili »

Offline ivan

• Ja znam...
Odg: Višak trakica za aparat bionim
« Odgovori #1 : Utorak, 05.07.2011 u 09:26:04 »
I ja imam višak (3 kutije) trakica za aparatić GLUCOCARD X. Isto šaljem ako tko treba.

Offline mastermind

• Tek učim pisati...
  • **
« Odgovori #2 : Utorak, 09.08.2011 u 10:19:21 »
Nedavno sam dobio aparat Bionime GM550, oznaka trake GS550 (zelena), i 25 trakica s njim, ukoliko tko ima viška trakica spreman sam otkupiti. Također ako tko ima informaciju, molio bih ga da napiše gdje je najpovoljnije kupovati iste.

Offline svebor

• Ja znam...
« Odgovori #3 : Srijeda, 10.08.2011 u 10:18:51 »
Nedavno sam dobio aparat Bionime GM550, oznaka trake GS550 (zelena), i 25 trakica s njim, ukoliko tko ima viška trakica spreman sam otkupiti. Također ako tko ima informaciju, molio bih ga da napiše gdje je najpovoljnije kupovati iste.

Ja u zadnje vrijeme trakice nabavljam preko amazona.
Evo za ove tvoje amazon ima cijenu 16$ za 50 kom (ali plaća se i shipping 6$).
Nezgodni dio je to što ne šalju u hrvatsku pa moraš naći nekoga negdje gdje mogu poslati pa da ti onda ta osoba prosljedi paket,
što opet poskupljuje cijeli proces. No isplati se ako uzimaš veće količine (200+ komada).

http://www.amazon.com/Bionime-Rightest-GS550-Glucose-Strips/dp/B004R46OAA/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1312964094&sr=8-3

Offline mastermind

• Tek učim pisati...
  • **
« Odgovori #4 : Srijeda, 10.08.2011 u 11:41:38 »
Zahvaljujem na odgovoru i linku. Već sam pokušavao preko Ebay-a i Amazona, no problem je što ne šalju u hrvatsku. Pokušat ću poslati email prodavaču, možda se može što dogovoriti.

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #4 : Srijeda, 10.08.2011 u 11:41:38 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.