Autor tema: putni trošak  (Posjeta: 621 )

0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.

Offline wili

• Diabetes junior
  • Spol: Muški
putni trošak
« : Srijeda, 01.06.2011 u 21:32:32 »
Dana 26.04.2011 sam imao zakazan termin u bolnici Vuk Vrhovec,pošto sam iz Lošinja moram platiti troškove puta u Zagreb i natrag izabrani doktor mi ni do danas uz sva ubijeđivanja nije dao putne troškove uz obrazložanje da nato nemam pravo.Molio bi ako netko zna dali imam pravo na naknadu troškova da mi odgovori unaprijed hvala LP.

Offline Eva

• Moderator - HSDU team
  • Spol: Ženski
Odg: putni trošak
« Odgovori #1 : Srijeda, 01.06.2011 u 21:39:16 »
Možda ovdje nađeš odgovor: http://www.hzzo-net.hr/03_01_10.php

Offline wili

• Diabetes junior
  • Spol: Muški
« Odgovori #2 : Utorak, 07.06.2011 u 19:08:58 »
Hvala na odgovoru pomoglo je.

Offline Eva

• Moderator - HSDU team
  • Spol: Ženski
« Odgovori #3 : Utorak, 07.06.2011 u 21:14:45 »
Drago mi je da je pomoglo.

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #3 : Utorak, 07.06.2011 u 21:14:45 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.