Autor tema: STEVIA  (Posjeta: 605 )

0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.

Offline tanjap

• Ja znam...
  • Spol: Ženski
STEVIA
« : Petak, 27.05.2011 u 12:34:32 »
Gdje kupiti/ naručiti sjeme ili sadnice u Hrvatskoj zna li netko?

Offline Eva

• Moderator - HSDU team
  • Spol: Ženski
Odg: STEVIA
« Odgovori #1 : Petak, 27.05.2011 u 21:55:18 »
Moja mama je sadnice stevije kupila kad se prodavalo i cvijeće na Zagrebačkom Glavnom kolodvoru; pretpostavljam da se već mogu naći po većim centrima gdje se prodaju razne sadnice.

Mislim da ćeš dobre informacije naći i na Agronomskom fakultetu, negdje mi zvoni da su imali neki projekt vezan uz steviju (proguglaj brojeve).

Berac

• Gost
« Odgovori #2 : Subota, 28.05.2011 u 11:01:50 »
ja sam nabavio tamo na istom mjestu kako i piše u prethodnom postu (čini mi se da je jedna sadnica 16 kn).

Offline insekt9

• Ja znam...
« Odgovori #3 : Utorak, 31.05.2011 u 21:47:39 »
Ako se dobro sjećam brat mi je uzeo na Kvatriću. Nisam je još preuzeo.
lokokutić je geometrijski lik oblika čipsa i šatora. Ima tri stranice i žut je

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #3 : Utorak, 31.05.2011 u 21:47:39 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.