Autor tema: kuharski vodic  (Posjeta: 786 )

0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.

ana12345

• Gost
kuharski vodic
« : Subota, 05.03.2011 u 20:04:18 »
jeli mozda netko narucio ovaj veliki kuharski vodic za dijebeticare,
negdje ga vidio, prelistao?
zanima me kakav je.

Offline cathy

• Global Moderator
  • Spol: Ženski
Odg: kuharski vodic
« Odgovori #1 : Ponedjeljak, 07.03.2011 u 10:06:57 »
To je ovo:
http://www.diabetes.hr/?novosti_id=214

Autorica je Darja Lovsin, i knjiga izlazi tek za dva-tri tjedna. Ako sam dobro shvatila vec postoji slovensko izdanje, mozda je netko vec koristio, ja nisam.

Vjerujem da je korisno, pod uvjetom da je za svako jelo detaljno napisano koliko cega sadrzava (po obroku, odnosno masi).

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

Odg: kuharski vodic
« Odgovori #1 : Ponedjeljak, 07.03.2011 u 10:06:57 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.