Autor tema: Aparatic contour usb  (Posjeta: 4613 )

0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.

Offline matea11RI

• Diabetički wannabe
Odg: Aparatic contour usb
« Odgovori #30 : Petak, 15.07.2011 u 14:28:11 »
Usporedjivao sam rezultate od OneTouch Ultra Smarta i Contour USB aparatica.

Offline Petar_Kc

• Diabetički wannabe
« Odgovori #31 : Četvrtak, 21.07.2011 u 19:11:28 »
Samo za informaciju, prošli tjedan sam bio kod dijabetologa i dogovorili smo se za prezentaciju Contour USB aparatića krajem 8. mjeseca, tj. kada mi se bliži rok za podizanje novih trakica. Samo je potrebno donjeti doznaku za trakice od doktora opće prakse.

Offline insekt9

• Ja znam...
« Odgovori #32 : Četvrtak, 02.02.2012 u 09:18:28 »
Cini mi se da nisam jedini. Prije par dana se lancetar raspao. ne moze ga se "nategnuti". Srecom imam zamjenu.
Jucer podizao trakice i u ljekarnoj mi rekose da Bayer ima dosta prituzbi na lancetar.  Dobio sam zamjenski.
lokokutić je geometrijski lik oblika čipsa i šatora. Ima tri stranice i žut je

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #32 : Četvrtak, 02.02.2012 u 09:18:28 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.