Autor tema: Futrola za penove?  (Posjeta: 1717 )

0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.

Offline Desiree

• Forumski moderator
    • http://www.zeza-diabetes.tk
Futrola za penove?
« : Petak, 08.04.2005 u 23:27:55 »
Ne bi htjela penove nositi u njihovim originalnim kutijama pa me zanima da li postoji kakva futrola za penove.Nešto gdje će mi stati obadvije penkale.
Do sad sam imala Optium aparatić sa velikom futrolom gdje su mi stali i penovi.Sad imam Optium Xceed i penove moram držati posebno.
Kad sam bila klinka imala sam futrolu posebno namjenjena penovima.Bila je na čičak i za dvije penkale.Izgubila sam ju i sad ne mogu naći ništa slično. :smt102

:clap za smajliće!!

~~ Desiree ~~

Offline seka

• Dijabetički amater
Futrola za penove
« Odgovori #1 : Subota, 09.04.2005 u 15:48:59 »
Ja sam kupila prije dvije, tri godine malu pernicu u morning glory-u, ona za par olovčica.
Platnena je i mekana, ful praktična i ne zauzima puno mjesta u torbi   :smt023 .

sad u knjižare i traži idealnu pernicu  

pozdrav  :bye

Offline Desiree

• Forumski moderator
    • http://www.zeza-diabetes.tk
Futrola za penove?
« Odgovori #2 : Subota, 09.04.2005 u 17:22:38 »
Da sjećam se tvoje pernica (ako je to ta). Bila sam u par knjižara ali moram izgleda baš pogledati u morning glory jer su ove sve prevelike.
Hvala [ok] !

~~ Desiree ~~

Offline seka

• Dijabetički amater
Futrola za penove
« Odgovori #3 : Subota, 09.04.2005 u 18:16:34 »
Ha, ha  [bigsmile]
Ma to mi je već treća, i ova mi je baš dobra...... odi u MG, naći ćeš pernicu i još svašta lijepoga...
(trebala si vidjeti torbicu za aparatić, živi smijeh   :smt043 , sad je exceed, pa bar kulturno izgleda!!)

pozdrav  :bye

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

Futrola za penove
« Odgovori #3 : Subota, 09.04.2005 u 18:16:34 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.