Autor tema: Svjetski dan šećerne bolesti-14.11.2010  (Posjeta: 667 )

0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.

Offline Tony

• Administrator
  • Spol: Muški
    • Zagrebačko dijabetičko društvo
Svjetski dan šećerne bolesti-14.11.2010
« : Ponedjeljak, 01.11.2010 u 18:27:54 »
Eto blizi nam se i proslava svjetskog dana.
 U Zagrebu, na lokaciji Hotel Dubrovnik cjelodnevni program je 12.11.2010 od 10 sati

Evo par uvodnih filmica...

http://www.zadi.hr/dijabetes/index.php?option=com_content&view=article&id=275:svjetski-dan-eerne-bolesti&catid=29:aktivnosti&Itemid=2
« Zadnja izmjena: Ponedjeljak, 01.11.2010 u 18:31:03 Tony »
:bye:      Pozdrav Tony   :bye:

--profesionalni dijabetičar--

Offline krcko

• Administrator
Odg: Svjetski dan šećerne bolesti-14.11.2010
« Odgovori #1 : Petak, 12.11.2010 u 23:06:56 »
Uvijek se osjecam tako vazno kad dobijem obavijesti SMS-om  8) Ovaj put mi je cak stiglo s uvodom "DragI..." Ili u bazi imate spol clanova ZDD-a, ili jadne sekretarice rucno salju te SMS-ove... ili me netko stvarno voli :-*

Uglavnom, na HbA1c standu je bila tolika guzva da mi se ipak nije dalo cekati. Od ostalog su mi najzanimljivije bile rucno radjene cokolade sa stevijom. Ne zbog stevije, nego zbog 85% kakaa... preporucujem probati s istarskim crnim vinima tipa Cabernet Sauvignon. Cokoladu takodjer rade u Istri i jako je fina.

Hvala na organizaciji i hvala na SMS-u :W
Yorn desh born, der ritt de gitt der gue,
Orn desh, dee born desh, de umn börk! börk! börk!

Offline cathy

• Global Moderator
  • Spol: Ženski
« Odgovori #2 : Subota, 13.11.2010 u 12:53:06 »
Uvijek se osjecam tako vazno kad dobijem obavijesti SMS-om  8) Ovaj put mi je cak stiglo s uvodom "DragI..." Ili u bazi imate spol clanova ZDD-a, ili jadne sekretarice rucno salju te SMS-ove... ili me netko stvarno voli :-*

Mozda salju samo deckima  ;D ili mozda cak samo odabranim deckima  8)

On topic, zao mi je sto nisam bila u Zg pa nisam mogla doci u hotel Dubrovnik. Drago mi je da je drugima bilo dobro. :)

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #2 : Subota, 13.11.2010 u 12:53:06 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.