Autor tema: Jarunska trka  (Posjeta: 698 )

0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.

Offline krcko

• Administrator
Jarunska trka
« : Nedjelja, 19.09.2010 u 00:36:43 »
U sklopu projekta Sportom mijenjamo dijabetes danas je odrzana utrka na Jarunu. Meni je bilo super i zelio bih pohvaliti organizatore! I zahvaliti ZDD-u sto me SMS-om obavijestio o utrci ;D

Fond nagrada bio je dovoljno atraktivan da privuce prave atleticare. Od zena bila je najbrza BiH rekorderka kenijskog porijekla Lucia Kimani. Ipak, zbog posebnih nagrada za razne kategorije sansu su imali i amateri. Nakon utrke bila je organizirana klopa, a moglo se i izmjeriti secer. Vrijeme nas nije bas posluzilo, ali sve ostalo je bilo izvrsno!

Moj rezultat neposredno nakon utrke bio je 5.1 mmol/l  8) 8) 8) Prije sam se naravno dobro nabumbio brzodjelujucih ugljikohidrata da ne padnem u afan :mig:
Yorn desh born, der ritt de gitt der gue,
Orn desh, dee born desh, de umn börk! börk! börk!

Offline Tony

• Administrator
  • Spol: Muški
    • Zagrebačko dijabetičko društvo
Odg: Jarunska trka
« Odgovori #1 : Nedjelja, 19.09.2010 u 08:50:17 »
Pa cestitke krcko. Bas mi je drago da si bio.
Ja sam namjeravao, ali me je naravno vrijeme oneraspolozilo.
Biti ce jos takvih aktivnosti.
:bye:      Pozdrav Tony   :bye:

--profesionalni dijabetičar--

Offline cathy

• Global Moderator
  • Spol: Ženski
« Odgovori #2 : Ponedjeljak, 20.09.2010 u 09:38:09 »
Cestitke!

Dakle, krcko ne samo sto je sudjelovao, nego je imao i jako dobro vrijeme: bio je svega 6 i pol minuta sporiji od pobjednika. Ili jednostavnije, pobjednik je imao vrijeme od 19 minuta, krcko 25 i pol, a najsporiji trkac sat i tri minute.

Jedini sport u kojem bih ja mogla postici priblizno tako dobar rezultat bio bi neki vezan za surfanje. Po internetu. Ali to jos ne priznaju kao sport  :(

Offline krcko

• Administrator
« Odgovori #3 : Ponedjeljak, 20.09.2010 u 11:43:09 »

Offline krcko

• Administrator
« Odgovori #4 : Ponedjeljak, 20.09.2010 u 22:11:33 »
Evo i clanka. Uglavnom korektno odradjena propaganda s nekoliko sitnih bisercica.

Na ovom topicu stalno se hvalisam, ali jednostavno moram spomenuti da sam bio brzi od "jedinog dijabeticara" Ironmana

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #4 : Ponedjeljak, 20.09.2010 u 22:11:33 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.