Autor tema: Juhica  (Posjeta: 447 )

0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.

Offline IvanaL

• Diabetički učenik
  • Spol: Ženski
Juhica
« : Četvrtak, 26.08.2010 u 11:51:36 »
Evo mene opet sa pitanjima oko papice.... da da kad nam je to jedina briga u zivotu....
Naime, interesira me je moguce papati tj je li moguce preziviti papanjem juhe i slicim obrocima jer ako za rucak pojedem juhu imam osjecaj sitosti a i nije potrebno toliko inzulina za taj obrok osim da se pokrije malo rize ili rezanaca i tog povrca u juhi i da probala sam kombinirati i salate isto zasite naravno kraceg vijeka al opet nekako mislim da bi mogla s takvom prehranom prezivljavati samo neznam koliko dugo....
stalno nesto izmisljam pa me interesira vase misljenje i iskustvo...

Offline Davor

• Global Moderator
  • Spol: Muški
    • Mozgalica.HR - Misaone zagonetke
Odg: Juhica
« Odgovori #1 : Četvrtak, 26.08.2010 u 16:16:06 »
Čovjek da bi zdravo živio treba raznoliko jesti. No, određeni period se definitivno može "preživiti papanjem juhe" i sličnim obrocima. Posebno ako imamo koju kilu viška  :police:

Offline IvanaL

• Diabetički učenik
  • Spol: Ženski
« Odgovori #2 : Petak, 27.08.2010 u 12:31:38 »
Pa pogotovo ako se ima viska dok se to ne istopi moglo bi, se budem probala a naravno moze se ubaciti i malo mesa u to da se kuha.... al briga me jesmo li obavezni jesti određenu kolicinu ugljikohidrata tijekom dana ili se moze i bez njih....

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #2 : Petak, 27.08.2010 u 12:31:38 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.