Autor tema: Sad mi je sve jasno...  (Posjeta: 753 )

0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.

Offline Vedran

• Ja znam...
  • Spol: Muški
Sad mi je sve jasno...
« : Ponedjeljak, 29.03.2010 u 23:11:20 »
Kad sam pročitao ovaj članak http://www.net.hr/zdravlje/page/2010/03/29/0411006.html konačno sam dobio potvrdu svojih riječi i vjerujam svima koji tvrde isto!  ;D :angel: ;D :s

P.S. Inače, nitko ne jede ništa, ali... :nono:  :lol:

Offline krcko

• Administrator
Odg: Sad mi je sve jasno...
« Odgovori #1 : Utorak, 30.03.2010 u 00:00:13 »
U tom grmu lezi zec! Od sada izbacujem dihidrogen monoksid i prelazim na prirodne supstance kao sto je C2H5OH.

Pivo u plasticnim bocama nije rjesenje jer, kao sto svi znamo, boce otpustaju bisfenol-A (BPA), sintetski spolni hormon slican estrogenu. To objasnjava zasto od pive rastu sise :angel:
« Zadnja izmjena: Utorak, 30.03.2010 u 00:28:36 krcko »
Yorn desh born, der ritt de gitt der gue,
Orn desh, dee born desh, de umn börk! börk! börk!

Offline cathy

• Global Moderator
  • Spol: Ženski
« Odgovori #2 : Utorak, 30.03.2010 u 07:27:33 »
LOL

Decki, taj problem s cicama lako je rjesiv, postoje dobri sportski grudnjaci tako mi barem kazu frendice koje imaju "problem" s time
« Zadnja izmjena: Utorak, 30.03.2010 u 08:56:59 cathy »

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #2 : Utorak, 30.03.2010 u 07:27:33 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.