Autor tema: Revolucionarna tableta sprječava probavu ugljikohidrata  (Posjeta: 1228 )

0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.

Offline Vedran

• Ja znam...
  • Spol: Muški
Revolucionarna tableta sprječava probavu ugljikohidrata
« : Četvrtak, 04.03.2010 u 22:54:35 »
Kako ovdje http://www.ordinacija.hr/novosti/tablete-za-mrsavljenje-na-bazi-graha/ kažu: "Revolucionarna tableta sprječava probavu ugljikohidrata..."
Istinabog je da "revolucionarnu tabletu" u cijelom članku vežu uz mršavljenje (ne kažem da to nije dobro, već samo da to trenutno ne ističem kao prioritetno), no funkciju sprječavanja probave ugljikohidrata možemo iskoristiti u svakodnevnom životu. Krkneš tabletu i ne mučiš se pitanjem što pojesti ili popiti ako si u društvu. Da ne kažem za putovanja, npr. ujutro ide standardni pikado bolus+doručak, a do kraja puta tableta i sendviči...
Ili na poslu: prije gableca tableta i mozak na pašu.

Ne znam zašto, no ovo mi zvuči pre dobro da bi bilo istina. Zna li tko nešto više o "revolucionarnim tabletama"?

Offline Maja

• Ja znam...
  • Spol: Ženski
Odg: Revolucionarna tableta sprječava probavu ugljikohidrata
« Odgovori #1 : Utorak, 09.03.2010 u 10:39:32 »
Kad smo već kod "čudotvornih" lijekova zna li netko nešto o ovome:

http://zdravstveniportal.com/gljiva-coprinus-comatus-izvanredna-za-secer-u-krvi-dijabetes.html
Freedom's Just Another Word for Nothin' Left to Lose

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

Odg: Revolucionarna tableta sprječava probavu ugljikohidrata
« Odgovori #1 : Utorak, 09.03.2010 u 10:39:32 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.