Autor tema: Brisanje neaktivnih korisničkih računa  (Posjeta: 2848 )

0 članova i 3 gostiju pregledava ovu temu.

Offline Tony

• Administrator
  • Spol: Muški
    • Zagrebačko dijabetičko društvo
Brisanje neaktivnih korisničkih računa
« : Petak, 22.01.2010 u 06:26:36 »
Svi koji su registrirani na forumu, a nisu se ulogirali barem jednom u zadnjih godinu dana, biti će izbrisani pri slijedećem čišćenju foruma od neaktivnih usera.
Ovakvo čišćenje foruma biti će pokretano svakih par mjeseci.

P.S. Ako se pokušate ulogirati, a ne prihvaća vam Username i Password (a bili ste registrirani prije), znači da ste izbrisani poradi neaktivnosti pri zadnjem čišćenju foruma. Možete se registrirati opet sa istim podacima.
:bye:      Pozdrav Tony   :bye:

--profesionalni dijabetičar--

Offline krcko

• Administrator
Odg: Brisanje neaktivnih korisničkih računa
« Odgovori #1 : Petak, 22.01.2010 u 08:54:24 »
Hm, a jel bi se moglo brisati i one koji su se previse puta ulogirali u zadnjih godinu dana? Uvodjenje kvote pomoglo bi nama kronerima :-[
Yorn desh born, der ritt de gitt der gue,
Orn desh, dee born desh, de umn börk! börk! börk!

Offline cathy

• Global Moderator
  • Spol: Ženski
« Odgovori #2 : Petak, 22.01.2010 u 08:59:26 »
Ja sam vec trazila da me se zbana, pa nista. Preostaje mi jos samo autoban  :police:

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #2 : Petak, 22.01.2010 u 08:59:26 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.