Autor tema: Biljezite li svoje secere u dnevnik/log?  (Posjeta: 3557 )

0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.

Offline Desiree

• Forumski moderator
    • http://www.zeza-diabetes.tk
Biljezite li svoje secere u dnevnik/log?
« Odgovori #15 : Ponedjeljak, 23.10.2006 u 11:47:05 »
Mislim da imam mogućnost tog serijskog priključka na matičnoj, samo bi morala zvati ove koji mi servisiraju komp. da to osposobe. Za sad mi se još da pisati ručno ali kad ne bude, tražit ću USB, imam 6 USB priključaka na kompu pa da to iskoristim.

~~ Desiree ~~

Offline ninamar

• Tek učim pisati...
  • **
« Odgovori #16 : Petak, 13.04.2007 u 14:40:47 »
ja dva - tri dana pišem pa malo zaboravim pa opet napisem al sve ide kako treba bar to pokazuju Hba1c
 ja sam slatkiš

"(*_*)"

Offline Wishman01

• Diabetički wannabe
« Odgovori #17 : Subota, 14.04.2007 u 00:52:23 »
Citat: "dr Luigi"
Moran priznat da me puno puta i spasija jer mi se znalo događat da se nikako ne bi moga sitit koliko inzulina dajen u određenu uru  :smt017 (je li 10 ili 12 jed) pa bi me dnevnik zna izvuć jer bi mi i uz manju dozu inzulina ŠUK bio 3,6. Zna mi se dogodit da par dana priskočin pa to onda popunin onako po sjećanju, ali se inače trudin redovito ga vodit.

Je, je. dnevnik je sveta stvar.
To i ja obavezno vodim i može samo pomoć.
Danas baš sam od gđe ili gđice Gordane Rubčić iz LifeScan-a dobio besplatni primjerak USB kabela i softwer za aparat OneTouch Ultra, pa ću malo istraživat da vidim hoće li mi to olakšat ovo vođenje.:komp
U svakom slučaju neću se ostaviti vođenja dnevnika jer sam nekako navikao na to, ali tko zna, možda će ovaj software biti tako dobar da  više nikad neću ni pomislit ručno upisivati u dnevnik...   :read:
Da, i ja sam dijabolicar

Offline stylex

• Ja znam...
« Odgovori #18 : Ponedjeljak, 16.04.2007 u 10:16:14 »
Citat: "Wishman01"

U svakom slučaju neću se ostaviti vođenja dnevnika jer sam nekako navikao na to, ali tko zna, možda će ovaj software biti tako dobar da  više nikad neću ni pomislit ručno upisivati u dnevnik...   :read:

Mislim da ces barem na ruke morat vodit vrijeme i kolicinu davanja inzulina. Osim OneTouch UltraSmart-a ne znam jel jos koji aparat podrzava upis i tog dijela price digitalno.

BTW. Ima netko OneTouch UltraSmart pa da podijeli s nama dojmove?

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #18 : Ponedjeljak, 16.04.2007 u 10:16:14 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.