Autor tema: Penkala NovoPen3  (Posjeta: 2061 )

0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.

Offline marenda

• Tek učim pisati...
  • **
Penkala NovoPen3
« : Ponedjeljak, 11.01.2010 u 12:47:11 »
Zanima me da li netko zna da li u Zagrebu ima gdje za kupiti penkala u boji? Naime sestrični je skoro rođendan, pa bih ja njoj to htjela kupiti jer je vidjela da neki to imaju, pa si i ona želi.... Puno hvala na odgovoru.....

p.s. ispričavam se ako je post na krivom pdf-u

Offline cathy

• Global Moderator
  • Spol: Ženski
Odg: Penkala NovoPen3
« Odgovori #1 : Ponedjeljak, 11.01.2010 u 13:07:00 »
Ne znam tocan odgovor, ali mozes pitati imaju li to u ljekarni Kozul, u prizemlju klinike V. Vrhovac. I plan B, da nazoves predstavnistvo NovoNordiska

www.novonordisk.hr/documents/article_page/document/Kontakt.asp

Offline marenda

• Tek učim pisati...
  • **
« Odgovori #2 : Ponedjeljak, 11.01.2010 u 13:33:22 »
Hvala ti na odgovoru, budem probala... Poslala sam već mail Novo Nordisk-u, ali budem i do Vuk Vrhovca.... Nemam što izgubiti...

Hvala...

Offline Davor

• Global Moderator
  • Spol: Muški
    • Mozgalica.HR - Misaone zagonetke
« Odgovori #3 : Utorak, 12.01.2010 u 12:17:57 »
Stvarno je lijepo od tebe što imaš takvu ideju i inicijativu. Sigurno je da bi joj mogla malo uljepšati svakodnevnicu.

Imam još jednu ideju. Ako ne uspiješ u HR, u nastavku je link na slovensku apoteku odmah do "grane". Pa ih zvrcni i pitaj, ako i nemaju na lageru, vjerojatno mogu naručiti:
http://www.lekarna-brezice.si/lekarna_brezice_osnovna.html

Ja sam svojedobno fine novce štedio kada sam si dozvolio luksuz novog brzog inzulina Humaloga koji još nije bio na listi. U SLO je bio dosta povoljniji.

Offline marenda

• Tek učim pisati...
  • **
« Odgovori #4 : Srijeda, 13.01.2010 u 00:01:14 »
Ma mislim da to uspijem veselila bi se ko malo dijete kad dobije kinder jaje, a i znam koliko bi joj to značilo, tako da mi nije bed dat ni lovu za to koliko god da koštalo... Sad će 20 godina a diabetes ima od 8 godine... Sad zadnji put je dobila lancete u boji po prvi put, i toliko je bila sretna... Definitivno je ovo pravi poklon za nju.... Svakako ću probat tamo ako ne uspijem dobiti tu u Zg-u, iako sam se na par mjesta već raspitala pa ljudi nemaju pojma.... Ali frendica mi ide svako malo u Slo, pa ću nju nažicat da mi vidi za to tamo...

Hvala!

Offline cathy

• Global Moderator
« Odgovori #5 : Srijeda, 13.01.2010 u 09:10:39 »
Ja sam svojedobno fine novce štedio kada sam si dozvolio luksuz novog brzog inzulina Humaloga koji još nije bio na listi. U SLO je bio dosta povoljniji.

Znas li mozda jesu li i trakice tamo povoljnije?

marenda, ako znas koji aparatic sestricna koristi, mozda mozes naci masku u boji, toga je bilo i kod nas.   

Offline marenda

• Tek učim pisati...
  • **
« Odgovori #6 : Srijeda, 13.01.2010 u 14:05:13 »
Ma neznam koji su aparatići, ali nije mi teško to pogledat, pošto je trenutno kod nas doma. Ima 2. Ali to joj brijem nije toliko in koliko ta penkala.... Ak ju ne nađem, di mogu onda za maskice pogledati?

Offline cathy

• Global Moderator
« Odgovori #7 : Srijeda, 13.01.2010 u 14:45:32 »
Maske za aparatice mogu opet imati u ljekarni na V. Vrhovcu, ili u predstavnistvu firme koja proizvodi aparatic. Napisi koje aparatice ima, pa cemo pronaci kontakte od predstavnistva.

Offline marenda

• Tek učim pisati...
  • **
« Odgovori #8 : Srijeda, 13.01.2010 u 17:51:38 »
Jedan je One Touch UltraEasy, a drugoga nema ovdje, ali sam naišla na kutiju od trakica a trakice su Contour.....

Offline cathy

• Global Moderator
« Odgovori #9 : Srijeda, 13.01.2010 u 18:56:28 »
Evo ovako:
One Touch je aparatic od Lifescana, i sama ga imam a na kutiji od trakica pise njihov besplatni info telefon: 0800 5433

Contour su trakice za Bayerov aparatic, i njih ovdje zastupa tvrtka Medilab (www.medilab.hr)

Offline marenda

• Tek učim pisati...
  • **
« Odgovori #10 : Petak, 15.01.2010 u 19:41:56 »
Joj joj joj... Pitala sam neki dan u privatnoj ljekarnoj, pa su rekli da moraju zvati dobavljača. I tako su me nazvali juče i rekli da tih penkala nema više u boji, jer da dolaze neke nove koje će zamijeniti NovoPen3, a zovu se NovoPen 4 tako da su ove prestali proizvoditi u boji i da ih nema  :mama:....
Dakle plan B put Vrhovca i raspitat se za maskice..... 8)

Offline Davor

• Global Moderator
  • Spol: Muški
    • Mozgalica.HR - Misaone zagonetke
« Odgovori #11 : Nedjelja, 17.01.2010 u 18:33:55 »
Znas li mozda jesu li i trakice tamo povoljnije?
Na zalost, pojma nemam.. Ali sam prilicno siguran da nisu povoljnije od naseg oglasnika :)

Offline marenda

• Tek učim pisati...
  • **
« Odgovori #12 : Subota, 23.01.2010 u 19:54:26 »
Hvala svima na odgovorima i pomoći... Pošto nisam uspjela u onome što sam htjela :mama: bu dobila tenisice....  8)

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #12 : Subota, 23.01.2010 u 19:54:26 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.