Autor tema: Blagdanska iskušenja  (Posjeta: 1048 )

0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.

Offline Vedran

• Ja znam...
  • Spol: Muški
Blagdanska iskušenja
« : Nedjelja, 20.12.2009 u 21:23:17 »
Bliže se blagdani i vrijeme je velikih iskušenja.
Kako narodna mudrost kaže: "Je*eš karakter koji se neda nagovorit!" postavlja se pitanje kako proživjeti blagdane a da se ne odudara od narodnih običaja? Nekako si mislim da dolazi vrijeme kada se često mjeri šećer i dodaje Novorapid (ili slični). Ili se UH kompenziraju dobrim vinom? ;D
Molim iskusnije za par savjeta iz života...

Offline krcko

• Administrator
Odg: Blagdanska iskušenja
« Odgovori #1 : Nedjelja, 20.12.2009 u 23:54:43 »
Novorapid rocks

Hebes blagdane ak se bar malo ne udebljas  :angel:
Yorn desh born, der ritt de gitt der gue,
Orn desh, dee born desh, de umn börk! börk! börk!

Offline cathy

• Global Moderator
  • Spol: Ženski
« Odgovori #2 : Ponedjeljak, 21.12.2009 u 15:06:10 »
Ja sam pod stare dane postala kokosh opsjednuta izgledom, i necu se udebljati  :amen: ;D
Frustracije (eventualne) rjesavam tako da kuham, pecem i spremam, pa mi prisjedne. Bas ono budem sita. A ima nesto i u tome kada kuhas za druge, pa se oni dave, debljaju i zdere ih savjest sto ne mogu odoljeti. :lol:

No dobro, ovoga Bozica bavit cu se prvenstveno prenosenjem namjestaja, kutija, klavira....

Offline krcko

• Administrator
« Odgovori #3 : Četvrtak, 24.12.2009 u 01:02:16 »
Ne znam, meni ta spika da se kuhar "najede od mirisa" ne pali bas pretjerano. Kuhanje bez probanja mi je kao da si dajem ekstra bolus bez mjerenja GUK-a. Ja se fakat najedem kuhajuci, i to ne kroz nos. Onda kad bude gotovo nemres sjedit za stolom, vrtit palcevima i gledat druge kako jedu. Ne bi bilo drustveno :angel: Osim toga obicno ispadne fino kad ja kuham pa bi bilo steta propustiti  8) Bas sam skroman danas, zar ne? :mig:
Yorn desh born, der ritt de gitt der gue,
Orn desh, dee born desh, de umn börk! börk! börk!

Offline cathy

• Global Moderator
  • Spol: Ženski
« Odgovori #4 : Četvrtak, 24.12.2009 u 08:48:14 »
Ovisi kako si stvari predstavis u glavi.  :mig: ;D

Ovo za kuhanje, morat ces dokazati.

Offline kseki

• Dijabetički amater
« Odgovori #5 : Četvrtak, 24.12.2009 u 17:17:41 »
Bliže se blagdani i vrijeme je velikih iskušenja.
Kako narodna mudrost kaže: "Je*eš karakter koji se neda nagovorit!" postavlja se pitanje kako proživjeti blagdane a da se ne odudara od narodnih običaja? Nekako si mislim da dolazi vrijeme kada se često mjeri šećer i dodaje Novorapid (ili slični). Ili se UH kompenziraju dobrim vinom? ;D
Molim iskusnije za par savjeta iz života...

Tesko je  takve  savjete  davati jer  svaki  organizam  je  drugacije  naucen.
Pokusaj  biti  umjeren  u  svemu.

Svima
Sretan i blagoslovljen  Bozic  

Offline fila

• Diabetički wannabe
« Odgovori #6 : Četvrtak, 24.12.2009 u 18:13:12 »
OBITELJ SE OKO STOLA OKUPLJA :kiss:
Treba biti umjeren u svemu :bye:
Sretan i blagoslovljen BOŽIć!

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #6 : Četvrtak, 24.12.2009 u 18:13:12 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.