Dobrodošli na forum HSDU-a!
0 članova i 3 gostiju pregledava ovu temu.
intrigira me i ono što je cathy tu negdje rekla da čeka neko vrijeme nakon uboda (s početkom jela), kad bih barem imala tih trakica neograničen broj, barem sad dok se upoznajem s bolešću:(, da mogu istražiti na miru
Citat: Irene - Nedjelja, 21.11.2010 u 01:23:22 Ili pak dajem korektivne doze na visok gukkolike otprilike, pls?koliko ti jedinica brzog inzulina ruši koliko mmola GUK-?
Ili pak dajem korektivne doze na visok guk
Jedna jedinica trebala bi spustiti za 2.5, tako sam cula.
Citat:Jedna jedinica trebala bi spustiti za 2.5, tako sam cula. mene ovo jako zanima..koliko vama jedna, dvije jedinice spusti secer?kod mene je omjer 1:1 ... zelim spustiti s 10 na 6 i moram dati 4jedinice, a nekad mi nije niti to dovoljno.meni iskreno nikako nije jasno kako to moze biti individualno. zasto ja trebam vise inzulina od nekog drugog?
nisam cula za ovo pravilo 100. zanimljivo zvuci.kod koliko vas odgovara ova racunica?meni ne odgovara jer si 100 jedinica dnevno definitivno ne dajem.izgleda da je kod mene kao sto cathy objasnjava citav neki neobican proces u pitanju.u kom smislu utjece raspored masnog i misicnog tkiva? bolje je da imamo vise misica nego masnog tkiva ili nije ni taj zakljucak bas tako jednostavan?u biti, ne razumijem bas najbolje sve te procese u organizmu.
u biti, ne razumijem bas najbolje sve te procese u organizmu.