0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.
Evo ja sam nedavno nabavio Contour, zicu i softver. Uz zicu dobijes CD s driverom koji treba prvo instalirati (upikni zicu u USB port i stavi CD, dalje je "plug and play"). Softver se instalira bez posebnih mudrosti. Malcice je zbunjujuce sto prvo trebas "otvoriti novu bazu" (ili tako nekako), nakon toga ti se pojave ikonice za download podataka s glukometra i analize. Prije downloada treba ukljuciti glukometar (aparatic koji sam prije koristio ukljucivao se sam). Kad prebacis podatke vrlo lako dobijes razne sarene grafove ako te to veseli. Osobno preferiram prebaciti podatke u Excell i tamo ih analizirati, sto se moze: Save As -> Comma delimited text (uz malo prtljanja otvara se u Excellu). Nezgodno je sto kod tog exporta GUK-ove snima u mg/dl, a vrijeme u AM/PM formatu, bez obzira sto je program narihtan na mmol/l i 24h. No to se u Excellu opet lako sredi (treba mnoziti s 0.0555555).
sve te postavke možeš promijeniti u samom programu
Buhuhuuuuzvao ljekarnu Kozul, kazu da nema kod nas UltraSmart One touch aparatica, da to samo vani ima....
Uz iduci glukometar hocu mobitel ili mp3 player
Citat: SuperHrvoje - Utorak, 02.09.2008 u 11:25:16Buhuhuuuuzvao ljekarnu Kozul, kazu da nema kod nas UltraSmart One touch aparatica, da to samo vani ima....He he ja nabavio. Prvo sam i ja zvao Kozul ali jos nije dosao na Hrv. trziste. Onda sam poslao mail LifeScanu i pitao moze li se naruciti.
Zna li netko cijenu Bayer Contour aparatića ili broj Ljekarne Kožul da pitam (na broj na netu se nitko ne javlja)?