Hrvatski savez dijabetičkih udruga
Dobrodošli,
Gost
. Molimo
prijavite se
ili se
registrirajte
. Jeste li propustili svoj
aktivacijski email
?
1 sat
1 dan
1 tjedan
1 Mjesec
Beskonačno
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:
Dobrodošli na forum HSDU-a!
Forum
Pomoć
Traži
Kalendar
Prijava
Registracija
»
Dijabetes
»
Prehrana
(Moderatori:
Tony
,
krcko
,
Eva
) »
tema:
cokolada
« natrag
naprijed »
Ispis
Str: [
1
]
Dolje
Autor
tema: cokolada (Posjeta: 2089 )
0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.
mirela78
Ja znam...
Spol:
cokolada
«
:
Subota, 24.10.2009 u 01:06:47 »
Mogu bez slatkog, ali bez cokolade ne!!!!!
Probala sam sve one cokolade za dijabeticare i ok su mi, ali mi dosta podignu secer (pojedem max 4 kockice kad mi dodje zelja). U Lidlu sam nasla tri vrste cokolade za dijabeticare pa sam i njih probala (stoje medju ostalim cokoladama). Kao da nisam ni jela cokoladu. Uopce mi nisu podigle secer!
Rekla sam i mom, sad vec bivsem, uceniku za njih, a i roditeljima jedne djevojcice koja je isto na inzulinu. Probali su i njima isto nisu povisile secer.
Ako volite cokoladu, probajte. Nadam se da ni vama nece podizati secer.
Da, i kostaju znatno manje nego druge (8,99kn).
Evidentirano
J.J
Forumski moderator
Odg: cokolada
«
Odgovori #1 :
Subota, 24.10.2009 u 08:11:49 »
Da, ta Lidlova čokolada, ona s nougat okusom od 3 moguća meni osobno po kvaliteti i okusu daleko šije Schneekope, Milku i ostale proizvođače dijetalnih proizvoda. Otkad sam trudna, ne prodje dan da ne ubacim u usta bar jedan red te čokolade u sebe
( zadnjih mjesec dana se palim na slatko a smrdi mi meso), a šećeri su mi savršeni
Svima ju preporučujem, i cijenom i kvalitetom, ja sam ovisnik...
Evidentirano
ave the Earth-It is the only planet with chocoalte!!!!
mirela78
Ja znam...
Spol:
«
Odgovori #2 :
Nedjelja, 25.10.2009 u 17:02:07 »
Oooooooooooooo da! Ta s nugatom je i meni daleko najbolja.
Evidentirano
Petar_Kc
Diabetički wannabe
«
Odgovori #3 :
Srijeda, 28.10.2009 u 14:09:55 »
Ooo, i ja te čokolade kupujem, slućajno sam naletio na njih u Lidlu i više se ne mogu od njih odvojiti
Evidentirano
Vedran
Ja znam...
Spol:
«
Odgovori #4 :
Subota, 31.10.2009 u 18:00:58 »
Malo sam "istraživao" gornju temu i slike govore same za sebe. Nažalost, "nugat" tip čokolade nije bio raspoloživ (očito je popularan
).
Sad još samo trebam supruzi objasniti da je ovo "dobra" čokolada...
Evidentirano
Davor
Global Moderator
Spol:
«
Odgovori #5 :
Nedjelja, 08.11.2009 u 21:42:03 »
Vedrane,
bi li bio tako drag pa meni neukome prokomentiro slike?
Evidentirano
Vedran
Ja znam...
Spol:
«
Odgovori #6 :
Nedjelja, 08.11.2009 u 22:36:07 »
Popularne čokolade lakše je naći, ako znaš kako izgledaju. A kad na poleđini vidiš deklaraciju, opaziti ćeš da se "dobre" razlikuju za 7,4 g UH na 100 g čokolade od onih ne tako dobrih čokolada. Ako čokolada ima 6 redova, "zašparao" si cca 1,23 g ugljikohidrata po jednome redu (moja "doza"). Drugim riječima - nebitna je razlika u sadržaju UH. Ove su čokolade jednostavno - fine
.
Evidentirano
Davor
Global Moderator
Spol:
«
Odgovori #7 :
Ponedjeljak, 09.11.2009 u 16:07:05 »
Uh hvala, to se i meni ucinilo, ali nisam bio siguran.
Ipak ne treba skroz zanemariti cinjenicu da je nekoliko ljudi ovdje napisalo da iz vlastitog iskustva, se seceri dobro ponasaju nakon njih.
Ni sam ne znam da li da uđem u to "leglo poroka Lidl" i kupim ju :-) Ne valja ako mi se svidi, a ne valja ni ako mi se ne svidi
Evidentirano
«
Odgovori #7 :
Ponedjeljak, 09.11.2009 u 16:07:05 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.
Ispis
Str: [
1
]
Gore
« natrag
naprijed »
»
Dijabetes
»
Prehrana