Autor tema: FreeStyle Navigator - aparat za kontinuirano mjerenje secera u krvi??  (Posjeta: 2888 )

0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.

Offline mbozan

• Tek učim pisati...
  • **
Zanima me dali ga ima za nabaviti u Hrvatskoj i po kojoj cijeni i koliko kostaju senzori...

http://www.abbottdiabetescare.co.uk/inspired-products/freestyle-navigator

« Zadnja izmjena: Ponedjeljak, 08.06.2009 u 18:57:25 mbozan »

Offline skateboy

• Diabetički wannabe
  • Spol: Muški
  • born to ride
Odg: FreeStyle Navigator - aparat za kontinuirano mjerenje secera u krvi??
« Odgovori #1 : Utorak, 09.06.2009 u 14:11:21 »
Moram priznati da je ovo super stvarčica,jedva čekam da dođe kod nas,bar bi se bockanje smanjilo.. :s

Offline chkoze

• Tek učim pisati...
  • **
« Odgovori #2 : Utorak, 09.06.2009 u 20:22:53 »
Ja sam se već raspitivao i našao sam neki filmić sa neke njemačke televizije...
Sam aparat ne košta previše, oko 1000 €, ali repromaterijal je veoma skup, oko 400 € mjesečno, u Njemačkoj.
Ako šta znači, evo filmić:
http://www.zdf.de/ZDFmediathek/content/661154?inPopup=true

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #2 : Utorak, 09.06.2009 u 20:22:53 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.