Dobrodošli na forum HSDU-a!
0 članova i 5 gostiju pregledava ovu temu.
A da si probam davati u sike. Bi li dobile na volumenu nakon dojenja hahahahahaha Ma naravno da je prevelika. Sad se muskarci nece sloziti sa mnom. "Ma gdje je prevelika, taman je (odgovara)" Sto veca-to bolja.
Ja ne znam o cemu vi brijete, cure. Svaka cast JLo, ali nakon sto godinama upraznjavam defensive snacking behavior (tj. stalno nesto grickam da izbjegnem hipoglikemiju, pa onda stalno nesto bockam da izbjegnem hiperglikemiju i sve tako u krug), JLo mi vise nije izazov. Davno sam je prešišala
Ja se 26 godina pikam i stvorili su mi se dzepici na mjestima davanja inzulina.
i još jedno pitanje - počnu li s vremenom dijabetičari mirisati po inzulinu? (ne bih rekla na temelju onih koje poznajem, ali nisam nijednog baš jako izbliza šnjofala)
Cuj, ak se ne namjeravas tusirati u inzulinu ne treba te to brinuti.I love the smell of insulin in the morning http://www.youtube.com/watch?v=bPXVGQnJm0w
Nego, imam jedno pitanje vezano uz one "inzulinske đepove". Prije dva dana sam se išla piknuti s Novorapidom prije večere (GUK 5.6), odabrala sam trbuh i nakon nekoliko pokušaja bockanja, piknula sam se sa 4j., pojela normalnu večericu, da bi mi prije spavanja GUK bio 12.1. Na mjestu uboda sam našla veliku šljivu, pa sam pomislila da je to taj misteriozni đepić zbog kojeg mi je GUK skočio na fantomskih 12 ili....
Vidjela sam na svoje oči da ga špricaju po podu, još su mi rekli da to doma ne radim po podu jer će mi sve smrditi.