Dobrodošli na forum HSDU-a!
0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.
Meni se cini da je tip 1 u usporedbi s tipom 2 zasticen kao licki medvjed. Zato ne namjeravam previse zvocati zbog 40 Leve-kuna. Tipovi 2 takodjer ostaju bez ociju, bubrega, noga...
stylex, mudro zboris, ali MORAM napomenuti da ta prica s tipom 2 nije bas tako jednostavna. Ne dobiju ga svi zbog loseg nacina zivota.
Čitam vaše poruke i super mi je da ste spremni reagirati i boriti se za stvari nama neophodne za život, al iskreno pomalo vam i zavidim. Naime u mojoj županiji ni Levemir ni Novorapid (moja terapija) nisu na listi, tako da plaćamo punu cijenu inzulina, kao i trakice naravno.
Sto se tice raznih dijabetickih drustava, tu imam neko svoje misljenje koje bi vjerojatno izazvalopravu buru reakcija pa cu se suzdrzati.... donekle.... (zato i jesam freelancer)Dakle, predlazem da clanovi drustava koji su recimo uzivali u carima raznoraznih jedrenja finozasucu rukave i jave se kao volonteri da pokrenu projekt/kampanju. Naime, nisu se trazilivolonteri kad se trebalo recimo jedrit ili ici na razne sponzorirane seminare, a sada, kada trebanesto i raditi, traze se.