Autor tema: koliko djece?  (Posjeta: 3675 )

0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.

Offline Maja

• Ja znam...
  • Spol: Ženski
Odg: koliko djece?
« Odgovori #15 : Subota, 21.03.2009 u 09:25:06 »
Hvala za lijepe želje!
Baš i ne nalazim vremena za sebe i svoje zdravlje i ne znam ni kada ću, valjda kad se pojave problemi. Tako mi je "grah pao"  :(
Freedom's Just Another Word for Nothin' Left to Lose

Offline tina ri

• Ja znam...
« Odgovori #16 : Subota, 21.03.2009 u 17:39:40 »
Potpuno te razumijem,sa dijabetesom je teško i kad se ima vremena,a kamo li kad uz to imaš još nekih drugih problema.
A valjda će biti sve u redu,treba čovijek pozitivno razmišljat.... :bye:

Offline IvanaL

• Diabetički učenik
« Odgovori #17 : Srijeda, 23.12.2009 u 15:09:05 »
Majka sina godinu i 9 mj starog. U trudnoći dobila dijabetes, prikopčana na inzulin rodila u Petrovoj zdravog dečkića i šećerko se povukao. Međutim 10 mj nakon poroda ponovo šećer i ponovo inzulin. Oduvijek sam razmišljala o troje djece ali kako imam celijakiju i dijabetes i bolest štitnjače a to su sve autoimune bolesti jako me je strah imati još djece zato jer i ovako strahujem za ovo moje malo srce pa da se još nerviram za drugu djecu. Nekako nisam toliko sebična da bi išla raditi još djece a znam da postoji mogućnost da kao ja dobiju dijabetes i da se počnu bosti sa 22 godine. Sinu smo napravili test na celijakiju i HVALA BOGU nije pobrao moj gen za to al opet ostaje dijabetes. Neznam, molim vas dame razumijete jer htjela bi imati još djece i neke moje frendice dijabetičarke imaju čak i po troje djece a ja muku mučim sama sa sobom i svojom obitelji oko druge trudnoće. Čak i muž kaže da previše dramatiziram oko toga pa se i posvađamo. Znam kako je moja obitelj i suprug reagirali kad sam dobila gestacijski ali sad sam ja već uhodana pa i ako se nedaj Bože dogodi da mi djete dobije dijabetes znat ču ga podržati i objasniti mu  neke stvari. Jako me to nervira i nakon isplakane noći ujutro vidim rezultat nerviranja a opet kad vidim slikice di sam sa svojom malom pahuljicom poželim imati još djece.

Offline tia55

• Diabetes junior
« Odgovori #18 : Ponedjeljak, 28.12.2009 u 17:34:26 »
Hej i ja imam isti problem ,Imam sina od 5 godina dijabetes imam od svoje osme godine isto tako prije dvije godine postavljena dijagnoza hipotireoze te pred par mjeseci dijagnoza celijakije sada imam 30 godina i htjeli bi još jednu bebu ali moj strah je ipak jači ne želim odustati od još jednog djeteta ali  nikako da se odlučim .zadnji  HbA1C mi je 6.4 dobila sam pumpu stvarno s njom je puno lakše ali nikako da se riješim tog straha .Pozzzz

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #18 : Ponedjeljak, 28.12.2009 u 17:34:26 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.