Dobrodošli na forum HSDU-a!
0 članova i 4 gostiju pregledava ovu temu.
zanima me dali se za naručiti u petrovu treba doći osobno ili se može telefonski?
Zanima me dali je možda lantus sada odobren u trudnoći?Rekli su mi neki doktori da je,ali ja im ništa ne vjerujemDali postoji neki inzulin koji je najbolji za trudnoću'??
Evo da se i ja malo javim!Ja sam iz Rijeke i imam dijete od 5 godina i drugo na putu. Prvu trudnoću sam vodila u Rijeci s pažljivo odabranim timom lječnika, rodila prirodnim putem i stvarno imam samo riječi pohvale za sve koji su se trudili oko mene. Sada sam drugi put trudna i ponovo imam super doktore koji su upućeni jer su oni prethodni svi u penziji. Malo sam imala problema sa svojom ginekologicom koja se ponašala nonšalantno ali sam se bez problema prebacila kod druge. Moje prvo djete se rodilo normalne težine a i ovo drugo se razvija kao i sva druga djeca. Eto nisu baš sva iskustva iz Rijeke tako loša. Pozdrav i nadam se da će sve buduće mame imati super zdrave bebice bez obzira gdje rodile.
Mozda je stvar u tome da na forumu diabetes.hr pisu uglavnom ljudi koji otprije imaju dijabetes.Zatrudniti s vec postojecim dijabetesom nesto je drugacije nego ostati trudna i dobiti gestacijski. Ovih prvih slucajeva puno je manje.Naravno, ti i sve trudnice s gestacijskim dijabetesom dobrodosle ste na ovom podforumu Nadam se ovdje mozete pronaci korisne informacije, i fino se druziti.