Anketa

Da li ste sudjelovali u radu nekog kampa?

Jesam, vi¹e puta
4 (33.3%)
Jesam, ali samo jedan put
2 (16.7%)
Nisam, ali bi htio/htjela!
5 (41.7%)
Nisam, niti ne namjeravam!
1 (8.3%)

Ukupno glasova: 12

Glasanje završeno: Četvrtak, 24.03.2005 u 15:41:27

Autor tema: Da li ste sudjelovali u radu nekog kampa?  (Posjeta: 12343 )

0 članova i 5 gostiju pregledava ovu temu.

Offline gmilcic

• Dijabetički amater
  • Spol: Ženski
Odg: Da li ste sudjelovali u radu nekog kampa?
« Odgovori #15 : Ponedjeljak, 26.01.2009 u 22:25:25 »
moj sin ima 7 god i dijabetes godinu dana.htjela bih da ide u kamp i u četvrtak se idemo učlaniti u diabet.društvo u zagreb.inače smo iz karlovca.
on jedva čeka da ide u kamp jer smo već razgovarali o tome. :laugh:
SUGAR IS GOOD!!

Online Tony

• Administrator
  • Spol: Muški
    • Zagrebačko dijabetičko društvo
« Odgovori #16 : Ponedjeljak, 26.01.2009 u 22:40:35 »
moj sin ima 7 god i dijabetes godinu dana.htjela bih da ide u kamp i u četvrtak se idemo učlaniti u diabet.društvo u zagreb.inače smo iz karlovca.
on jedva čeka da ide u kamp jer smo već razgovarali o tome. :laugh:

Dobro dosli.
Molim te da se svakako javis prije na 01/4847-429 kako ne bi bilo da nikoga nema ili da je neka akcija u tijeku pa zbog toga poljubite vrata!
:bye:      Pozdrav Tony   :bye:

--profesionalni dijabetičar--

Offline skateboy

• Diabetički wannabe
  • born to ride
« Odgovori #17 : Srijeda, 20.05.2009 u 08:40:29 »
Prvo da sve pozdravim,otac sam djeteta dijabetičara.
Do sada nije bio ni na jednom kampu .Star je 14 godina,a dijabetes tip 1 ima od svoje šeste godine.U razgovoru sa liječnikom smo saznali i za kamp u Tučepima,pa me zanima da li će biti ove godine,i još me zanimaju info. vezane uz polazak i slično.

:bye:

Offline Dana

• Tek učim pisati...
  • **
« Odgovori #18 : Ponedjeljak, 10.08.2009 u 22:49:13 »
Moj sin je bio tri puta u Crikvenici-1998.,99.,00.-bilo mu je izvrsno,družio se, učio,upoznao nove prijatelje...a i za roditelje je to izvrsno iskustvo-nakon straha od odvajanja prvi put otkad se razbolio nastupilo je veliko olakšanje i sigurnost da će sve biti dobro i da se s diabetesom može i na izlet,ekskurziju i sl. i da se može osamostaliti poput svih vršnjaka.Svima bih preporučila da pošalju svoje malene u kamp. :)

Online Tony

• Administrator
    • Zagrebačko dijabetičko društvo
« Odgovori #19 : Utorak, 11.08.2009 u 22:28:33 »
Ja malo kasno palim, ali ....
Kamp u tucepima organizira drustvo Veliki za male, koje djeluje u sklopu Klinike za dječje bolesti Rebro.
Detalje o tom kampu nazalost nemam, ali cini mi se da sam nacuo da je vec bio ove godine (ipak je danas 11.8).
Drugi kamp organizira HSDU, u suradnji s jos nekim udrugama. Taj kamp je ove godine isto bio.
Detalje mozete saznati u biltenu ZADI, Zagrebackog drustva, ili u casopisom Diabetes.
Raspitajte se sto prije jer su kapaciteti ograničeni.
I moje isprike jos jednm sto sam previdio ovaj post i nisam ranije odgovorio! :brukica:
:bye:      Pozdrav Tony   :bye:

--profesionalni dijabetičar--

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #19 : Utorak, 11.08.2009 u 22:28:33 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.