Autor tema: izvolite, sto cete popiti?  (Posjeta: 1388 )

0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.

ana12345

• Gost
izvolite, sto cete popiti?
« : Ponedjeljak, 29.12.2008 u 18:30:18 »
sto popiti u kaficu osim kave, limunade ili mineralne?
postoji neki aloe vera napitak navodno bez secera, ali pomisao da to pijem mi i nije bas privlacna.
colu zero ne volim, od casice vina sam odmah u hipo bez obzira sto sam jela prije, od pago soka mi skace previse...bez ideje sam.

Offline J.J

• Forumski moderator
Odg: izvolite, sto cete popiti?
« Odgovori #1 : Ponedjeljak, 29.12.2008 u 20:46:26 »
Danas je repertoar stvarno velik... Sječam se da kad sam ja počela izlaziti NIGDJE u kafićima nije bilo ni cole light, a kamoli zero, ni ikakvih sokova bez dodanog šećera. Bila sam osuđena na kavu i mineralnu...Danas, kava-10001 varijacija, cola zero, čajevi svih aroma, a ako mi se baš pije Pago-bocnem jedinicu NovoRapida i pijem šta hoću. U obzir dolaze i vina, pa nekad i piva, nakon koje uzmem malo više od jedinice NovoRapida ;D, i sve 5.
ave the Earth-It is the only planet with chocoalte!!!!

ana12345

• Gost
« Odgovori #2 : Ponedjeljak, 29.12.2008 u 22:15:42 »
ok, zaboravila sam dodati i caj kao opciju. vjerujem da je prije bilo tek problematicno nesto odabrati ali ja sam svejedno nezadovoljna ponudom.
nisam bas ni shvatila kako mislis da si das jedinicu inzulina, kaj se ne daju jedinice samo na duplo?
osim toga, s obzirom da sam svakodnevno vani mi se ne daju dodatne jedinice na pice svaki dan.
mislim da je zapravo i vise nego sramotno da se danas dijabeticarima nudi kao nekakva opcija cola zero-zivi otrov, nevjerovatno.

Offline Slavoncica

• Diabetički wannabe
  • Spol: Ženski
« Odgovori #3 : Utorak, 30.12.2008 u 03:26:36 »
Ana slazem se s tobom.Rijetko kad mogu negdje vani popiti neki sok bez secera.Vrlo veliki broj ugostiteljskih objekata uopce nema niti jedan sok bez secera, pa cak ni colu.

Offline J.J

• Forumski moderator
« Odgovori #4 : Utorak, 30.12.2008 u 07:25:21 »
Pa možeš dati samo jednu jedinicu, ako ti je to dovoljno za sok-meni obično je (ako je 100 posto voćni, bez dodanog šećera), ali ti sama skuži koliko ti treba za Pago. Ja se uopće ne osjećam uskraćeno, dok god imam pen u torbi, i ice coffee je opcija po ljetu. Dodatne jedinice su o.k. dok god se ne počneš nekontrolirano debljati. To je i bit intenzivirane terapije,ne?
ave the Earth-It is the only planet with chocoalte!!!!

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #4 : Utorak, 30.12.2008 u 07:25:21 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.