Autor tema: minmed paradigm 722  (Posjeta: 2130 )

0 članova i 3 gostiju pregledava ovu temu.

Offline ajkula

• Tek učim pisati...
  • **
minmed paradigm 722
« : Ponedjeljak, 20.10.2008 u 12:17:07 »
pozdrav svima,
naime upravo sam prosli tjedan uzeo ovu pumpu u dubaiju, moja sadasnje osiguranje mi je platilo 80% i jos 6 mjeseci potrosnih rezervara, sensora i katetera i sad imam pitanje, a nisam uspio procitati i naci proceduru nego samo neke fragmente..

Naime, vracam se u zagreb i zanima me tocna procedura kako da dobijem potrosni materijal na mjesecno bazi od HZZO i potrbni potpisi, dokumenti itd...

Takodjer ako netko zna koliko tocno kosta sensor, a koliko 1 kateter ,odnosno reservoar za ovu pumpu..

Offline Tony

• Administrator
  • Spol: Muški
    • Zagrebačko dijabetičko društvo
Odg: minmed paradigm 722
« Odgovori #1 : Ponedjeljak, 20.10.2008 u 15:27:15 »
Ovako, tvoj dijabetolog ti mora napisati pismo i povijest bolesti da je nuzno da si na pumpi i s time ides u HZZO
Cijene ti nemam trenutno, ali mislim da je 10 komada senzora 1500 Kn
Ako ti bas tocno treba javi mi se na PP, pa cu kontaktirati ljekarne!
:bye:      Pozdrav Tony   :bye:

--profesionalni dijabetičar--

Offline ajkula

• Tek učim pisati...
  • **
« Odgovori #2 : Ponedjeljak, 20.10.2008 u 17:52:50 »
zahvaljujem, tako nesto sam i mislio .. ja sam u zagrebu oko nove godine pa cu se raspitati za detalje..
pozdrav!

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #2 : Ponedjeljak, 20.10.2008 u 17:52:50 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.