Dobrodošli na forum HSDU-a!
0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.
Ima li tko kakvih iskustava sa Novorapid-om i Humalogom??Ako sam dobro shvatio to su 2 relativno fri¹ka i slična inzulina različitih tvrtki koji jako brzo djeluju :?: Koji je bolji :?: Hvala na odgovoru.
Hmm... te¹ko je reći koji je bolji.. ja koristim Novorapid već: otkad je na tr¾i¹tu + 3 godine jer sam bio na studiji Actrapid (kako se zvao Novorapid za vrijeme studije) i nemam iskustva sa ostalim preparatima. no bilo kako bilo, zadovoljan sam ja sa Novorapidom i zasada ga nebi mjenjao...
Citat: "Marko"Hmm... te¹ko je reći koji je bolji.. ja koristim Novorapid već: otkad je na tr¾i¹tu + 3 godine jer sam bio na studiji Actrapid (kako se zvao Novorapid za vrijeme studije) i nemam iskustva sa ostalim preparatima. no bilo kako bilo, zadovoljan sam ja sa Novorapidom i zasada ga nebi mjenjao...Pa ti samo Novonordisk i nista drugo!!Ocu i ja u neku studiju!! [/b]
Hmm... te¹ko je reći koji je bolji.. ja koristim Novorapid već: otkad je na tr¾i¹tu + 3 godine jer sam bio na studiji Actrapid (kako se zvao Novorapid za vrijeme studije)
ne, nisam[prepotentni mod on]farmaceuti od mene uce [prepotentni mod off]
Sorry sorry sorry.. bilo je kasno kada sam poslao post....