Anketa

Imate li loše regulirani šećer zbog ljubavnih problema?

Da, to mi se non stop dešava.
2 (10%)
Ne, uglavnom nemam ljubavnih problema.
7 (35%)
Imam samo ponekad, no ne previše često.
5 (25%)
Moj je partner izrazito obziran prema meni jer je svjestan opasnosti šećerne bolesti, tako da s te strane problema nemam.
2 (10%)
Iako je mom partneru jasno da me ljubavne svađe "ubijaju" i dalje inzistira na svojem ego tripu i isfuravanju svoje volje, pa dokle izdržim.
2 (10%)
Ako imam ljubavnih problema odmah napuštam partnera, stabilan šećer ipak mi je važniji.
0 (0%)
Teško je naći partnera koji shvaća problematiku šećerne bolesti pa radije ostajem sam/a.
2 (10%)

Ukupno glasova: 15

Autor tema: Utjecaj ljubavnih problema i stresa na šećer  (Posjeta: 9393 )

0 članova i 3 gostiju pregledava ovu temu.

Online cathy

• Global Moderator
  • Spol: Ženski
Odg: Utjecaj ljubavnih problema i stresa na šećer
« Odgovori #45 : Utorak, 03.03.2009 u 17:20:13 »
Zao mi je zbog svega, Mirta.

Neke veze su jednostavno lose. Neki ljudi jednostavno nisu dobri, ili nisu za nas. Tesko je to shvatiti dok se ne dozivi na vlastitoj kozi.

Opet, dobro da je sve iza tebe. :) 

Offline amna

• Ja znam...
  • Spol: Ženski
« Odgovori #46 : Utorak, 03.03.2009 u 22:22:27 »
Mirta, zao mi je sto si imala ovako ruzno iskustvo, ali svaka cast sto si istrajala u svemu tome i dovela svoj secer u red.

Sa tvojim postom, u potpunosti se slazem.

Ja zelim, a i tako se postavim, da me ljudi tretiraju kao zdravu osobu a ne kao debila.
Ali ne treba dozvoliti da se neko ponasa k'o kreten i njegovom pasjaluku ne stati u kraj.
Ma treba reci:"Odabij"  :)

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #46 : Utorak, 03.03.2009 u 22:22:27 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.