Autor tema: Innovo pen - ima li spasa za baterije???  (Posjeta: 1854 )

0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.

Offline Mirta

• Ja znam...
    • Migimage galerija
Innovo pen - ima li spasa za baterije???
« : Utorak, 22.04.2008 u 15:31:46 »
Zanima me, ima li pomoci kada rikne baterija u Innovo Nordisk inzulinskom penu (to je onaj koji pokazuje zadnju dozu i vrijeme)? Ima li tko takvih saznanja, iskustva? Mojem je poceo blinkati displej i upute kazu da se treba zamijeniti jer da mu baterije umiru, a kako nemam prilike doci do novog, a ovaj mi je jako praktican, vojela bih ga nekako "prisiliti" da jos malo radi. ;) U uputama pise da se baterije ne mijenjaju, ali, uvijek postoji neki nacin, ako se netko zaintaci. :D A ja bas nisam te struke, ne kuzim se bas u baterije ... :(
Svaki help dobrodosao.
Pozdrav!

Offline Davor

• Global Moderator
  • Spol: Muški
    • Mozgalica.HR - Misaone zagonetke
Odg: Innovo pen - ima li spasa za baterije???
« Odgovori #1 : Utorak, 10.06.2008 u 00:30:02 »
Drago mi je da nismo jedini odusevljeni prakticnoscu i jednostavnoscu Innovo-a, a s druge strane razocarani imbecilnoj odluci NovoNordiska da ukine prodaju tog fenomenalnog uredjaja. Trenutno je jedina zamjena za njega Humapen Memoir do kojeg da bi čovjek došao ne samo da mora imati novaca, već i srece..

Sorry što malo imam dugi uvod, mi smo imali nekoliko Innovoa i koristimo ih zadnjih cca 7godina. Na zalost, zalihe su se stanjile, jednog uništih sa zadatkom koji dolje spominješ. No, maleno svjetlo na kraju tunela je naš prijatelj Slovenac Boštjan koji je uspio! Ali ružno izgleda... tražiti ćemo ga da uslika pa nam pošalje :)

Offline Mirta

• Ja znam...
    • Migimage galerija
« Odgovori #2 : Nedjelja, 17.08.2008 u 23:59:56 »
Heh, pošalji fotku, baš me zanima. Ja sam svoja dva krepana dala jednom frendu koji se kuži u elektroniku i jednog je rastavio u parčiće da se malo nauči kako je sastavljen, a za drugog kaže da bi možda mogao nešto učiniti samo da je zajeb u nekom specijalnom varu. Budemo vidli ... :)

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #2 : Nedjelja, 17.08.2008 u 23:59:56 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.