Autor tema: Zdenko Domančić - iskustva  (Posjeta: 27076 )

0 članova i 5 gostiju pregledava ovu temu.

Offline ivan

• Ja znam...
  • Spol: Muški
Odg: Zdenko Domančić - iskustva
« Odgovori #15 : Petak, 03.02.2012 u 10:28:10 »
Ako nekoga bude zanimalo mogu i nekoliko riječi reći o mojim boravcima na tretmanima kod Zdenka Domančića. Njemu i svom suprugu mogu zahvaliti što sam nakon dugogodišnjeg dijabetesa još radno sposobna.

Anica, mene zanima Vaše iskustvo sa gosp. Zdenkom. Bio sam kod nekoliko bioenergetičara (među njima i jedan učenik gosp. Zdenka), pokušavao nešto sa homeopatijom, bio kod nekog kineza..., ali kako bi moja baka rekla "nit škodilo nit hasnilo".
« Zadnja izmjena: Petak, 03.02.2012 u 10:29:54 ivan »

Offline anica

• Diabetički wannabe
  • Spol: Ženski
« Odgovori #16 : Petak, 03.02.2012 u 11:13:53 »
Moja regulacija šećera u početku je bila tako loša da sam zbog neuropatije i retinopatije odlučila sa svojim suprugom (iako je liječnik) otići do Zdenka. U to je vrijeme radio doma u Poljani na otoku Ugljanu. Prvi put sam bila tjedan dana na tretmanu i kad sam se vratila doma osjećala sam da imam puno više energije nego prije odlaska k njemu. Nisam ozdravila, nisam maknula inzulin, ali sam se i fizički i psihički bolje osjećala. Cijelo vrijeme dok je radio u Kukljici mi smo povremeno po mjesec dana odlazili do njega. Nitko iz naše okoline nije to baš previše odobravao, ali mi nismo marili za tuđa mišljenja. U to je vrijeme i moj suprug polako počeo raditi s njim i puno toga naučio. Naučio je i nešto kiropraktike od jedne gospođe koja je radila sa Zdenkom. K Zdenku smo odlazili cijelo vrijeme dok je bio na raznim lokacijama u Zagrebu. Kad je otišao u Sloveniju više nismo bili kod njega. Poslije njegovih tretmana cijelo me vrijeme održava moj suprug iako je Zdenko jednom prilikom rekao da osobe koje su intimno vezane ne mogu jedna drugoj tako pomoći kao netko sa strane. Želja mi je otići do njega na jednu dobru "generalku", ali za sad ne znam kako to ostvariti kad i ja i suprug radimo. Preko ljeta kad imamo godišnji onda je i on na odmoru. Moja preporuka je da svi koji mogu svakako odu do ZDENKA DOMANČIĆA, čovjeka, koji je meni u životu neizmjerno pomogao. Kod homeopata sam isto bila, ali samo na ispitivanju vitamina i minerala i funkcije organa. Bila sam ja i na akupunkturi kod jedne Kineskinje, ali za toliko potrošenih novaca ja osobno nisam imala nikakvog poboljšanja što ne mora značiti da su i drugi ljudi tako doživjeli tretmane. Znamo da smo kao ljudi svi različiti pa tako različito reagiramo od andola na dalje.
« Zadnja izmjena: Petak, 03.02.2012 u 11:21:05 anica »

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #16 : Petak, 03.02.2012 u 11:13:53 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.