Zatvaraju,a da mislim na nar-to ja u biti zovem šipak a može se zvat i obadvoje 
Evo me kasnim. Još me drži depresija pa rjeđe palim kompjuter, a i zaboravim pogledati forum jer je malo prometa na njemu.
O šipku na netu kažu sve najbolje, a posebno ljuti iako ni slatki nisku toliko preslatki. Ima brdo dobrih tvari u njemu za dosta unutrašnjih organa ali i on zatvara i to opako, pogotovo ako ih se najedeš. Jedna moja prijateljica je svojevremeno završila u bolnici jer su se koštice zapekle...
Ako imaš priliku kupiti domaćih naranača one su u pravilu manje slatke od ovih koje uvozimo i koje su prezrele pa zato i preslatke.
Manja zelena banana ti može biti jedna jedinica voća, koliko sam vidio ni kruške nisu zabranjene i imaju nizak GI, jednu jabuku dnevno svakako možeš, a našlo bi se još valjda nešto samo što ja živim u malom mjestu gdje je super Konzum vrhunac ponude tako da nemam nekog izbora. Mislim da i neko suho voće koje ne gubi potrebne sastojke ali treba biti oprezan sa količinom. Negdje sam čitao da i grožđe ide u prehranu, istina mala količina kao jedinica voća pa se dogodi da pojedem desetak zrna sušenog i šećer mi poslije nije povišen. Neki dan sam dva sata nakon večere imao 5,6 ali to poslije podne sam propješačio više od 10 km, a večera je bila po svim pravilima dijabetičko jetrene dijete tako da se složeni UH i malo masti nije stiglo previše razbuktati

.