Autor tema: Tip 1 izljeciv ?!  (Posjeta: 3385 )

0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.

ana12345

• Gost
Odg: Tip 1 izljeciv ?!
« Odgovori #15 : Subota, 03.05.2008 u 15:23:26 »

ja nisam skeptik, i to je sve sto jos imam dodati na tvoj post jer me jako umorila rasprava koja nicemu ne vodi.
samo jos o kumicama s placa- ja ih uopce ne vrijedjam ali postoji razlika izmedju uzgajivaca sira, rajcica i nekog znanstevnika koji ima neke visoke skole iza sebe,nesto je procitao u svom zivotu te ima mozda bolju mogucnost zakljucivanja i rasudjivanja o stvarima tipa dijabetesa.
postoje dakle  intelektualci, od njih ipak ocekujem nesto vise od kumice s placa. koja moze biti vrlo inteligentna ali nema znanja.
tako ti meni ne lijepi kako vrijedam ovdje bilo koga, ja samo i dalje mislim kako svijet zivi po mnogim pitanjima u teskoj zabludi.

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

Odg: Tip 1 izljeciv ?!
« Odgovori #15 : Subota, 03.05.2008 u 15:23:26 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.