Dobrodošli na forum HSDU-a!
0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.
Ja sam lagao i time se ponosim Naime, prvo sam priznao pa mi je doktor dao 1 godinu. Potom sam shvatio da to i nije najpametnije te otisao na drugo mjesto. Vozacka mi istice 2042 godine.Moj je stav da je u odredjenim situacijama dobro skrivati dijabetes, ali sa pozitivnom tendencijom :wink:Davor
Hej dru¹tvo,...Polo¾ila sam vozački sa 18 godina i naravno rekla da imam dijabetes (neznajući u ¹ta sam se uvalila), i dobila vozačku na dvije godine. Mislila sam to je privremeno, pa će mi je poslije ...Gotovo, uvalila si se, na zalost.ma ja sam se svojevremeno izvukao za naocale. Slucajno sam ih zaboravio na pregledu, a kako sam dalekovidan, uredno sam procitao slova na zidu. Cak koliko se sjecam rekao sam im da strabizam, da dalekovidan, al me nitko nije ozbiljno shvatio. Sad tek vidim da je sve to super ispalo. Onomad nisam imao dijabetes ali kad sada gledam nema sanse da bi ga prijavio. To je samo papirologija.
Ne kužim to,ja sam rekla da imam dijabetes i plus toga imam naočale i dali su mi 7 godina rekla mi je doktorica da je to čudo, ja ju baš od prve nisam kužila hehe,al ajde...ma ja se ne sramim dijabetesa,kad treba i ne treba kažem da ga imam,pa kaj,nisam zato manje vrijedna od ostalih