Dobrodošli na forum HSDU-a!
0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.
A čuj, sve ti ovisi o tome na kave ljude naletiš. Sumnjam da bi te baš i na ulici odmah otpremili kao alkoholiziranog. Ja sam bila prisutna u centru grada kad je starijem čovjeku pozlilo i stvarno su mu ljudi pomogli. U tom stanju su čisto lako mogli reći da je pijani beskućnik. Ipak vjerujem da ima dobrih ljudi koji će ti pomoći. Ja definitivno nikad ne bi prvo zaključila da je čovjek pijan, ako mu pozli na cesti.
imam strašnu nervozu kad trebam ići sama u grad, trgovinu, bilo gdje gdje sam sama. srce mi počme lupati, dlanovi znojiti, strasno, kao znakovi hipoa. nedaj boze da mi se to dogodi negdje na ulici, trgovini...stvarno sam postala nesigurna u sebe
dijabetolog mi je zadnje jer mi je on odredio od 12-16 jedinica inzulina, a ja sad koristim 2-3 a ponekad i bez inzulina, razmisljala sam da je medeni mjesec u pitanju, ali nisam sigurna. za mog dijabetologa glasi titula najboljeg, pitam se kakvi su onda ostali. prilikom dolaska u bolnicu nije mi ni dao napraviti hba1c, nego smo to napravili na vlastiti zahtjev ( kuzim se jer mi je i bart dijabetičar). valjda ce vrijeme pokazati. u svakom slučaju hvala na postovima. još uvijek se puno informiram i prikupljam znanja od svagdje.