Autor tema: PEN  (Posjeta: 1365 )

0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.

Offline tanjap

• Ja znam...
  • Spol: Ženski
PEN
« : Četvrtak, 10.05.2007 u 19:18:16 »
Izasao je novi pen za lantus SOLOSTAR...vise na www.diabeteshealth.com

Offline zasto_ja

• Ja znam...
PEN
« Odgovori #1 : Petak, 11.05.2007 u 06:59:09 »
Hm, najprije sam msilio da je to novi pen za Lantus - zamjena za OptiPen, ali sad vidim da su to zapravo jednokratni penovi.

Obzirom da se Lants Optiset nikada nije pojavio kod nas u ljekarnama (iako je na listi lijekova HZZO, paradoksalno!!!), čisto sumnjam da će se i ovaj novi uskoro pojaviti kod nas (i još treba doći na listu lijekova!).

Šteta, i baš me čudi jedne velike farmaceutske kuće kao što je Aventis.

(Mislim da sam u nekom postu već napisao da ja baš nemam sreće s jednokratnim penovima. Niti za jedan od dva "moja" inzulina nije dostupan u toj verziji: Elly Lilly Humalog i Aventis Lantus.)

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

PEN
« Odgovori #1 : Petak, 11.05.2007 u 06:59:09 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.