Autor tema: hiperglikemija  (Posjeta: 3480 )

0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.

Offline Pirgavi

• Ja znam...
    • http://www.fotozine.org/?omen=pamuk
hiperglikemija
« Odgovori #15 : Utorak, 01.05.2007 u 08:49:48 »
osim kad se s njim pretjera...

Offline Wishman01

• Diabetički wannabe
hiperglikemija
« Odgovori #16 : Srijeda, 02.05.2007 u 23:11:34 »
Citat: "insekt9"
Novorapid dosad najbolje rjesenje.

Slažem se s navedenim, ali ne prečesto jer ćeš onda taj "višak" lijepo pohraniti u sebe i počet dobivat na težini. :tongue2:
Više mi odgovara fizička aktivnost.
Da, i ja sam dijabolicar

Offline Pirgavi

• Ja znam...
    • http://www.fotozine.org/?omen=pamuk
hiperglikemija
« Odgovori #17 : Četvrtak, 03.05.2007 u 09:59:27 »
već je rečeno da kod višljih šećera (15+) baš i ne pomaže, nego čak i odmaže... mislim na tjelesnu aktivnost, najbolja je kombinacija... prvo rapid pa tjelesna aktivnost...

Offline insekt9

• Ja znam...
hiperglikemija
« Odgovori #18 : Srijeda, 09.05.2007 u 09:55:57 »
Citat: "Wishman01"

Slažem se s navedenim, ali ne prečesto jer ćeš onda taj "višak" lijepo pohraniti u sebe i počet dobivat na težini. :tongue2:
Više mi odgovara fizička aktivnost.

To bi mi sada odgovaralo. TRreba mi bar 2-3 kg vise od sadasnjih... Svi idu prema dijetama, a ja gledam kako se udebljati
lokokutić je geometrijski lik oblika čipsa i šatora. Ima tri stranice i žut je

Offline SuperHrvoje

• Forumski moderator
hiperglikemija
« Odgovori #19 : Petak, 11.05.2007 u 08:28:09 »
Citat: "insekt9"

To bi mi sada odgovaralo. TRreba mi bar 2-3 kg vise od sadasnjih... Svi idu prema dijetama, a ja gledam kako se udebljati

HA! imao sam isti problem prije vise godina, samo meni je bio cilj vratiti se u normalu i zdebljati se 20 kg !!! Uspio, polako ali sigurno, sad sam na ideali. Pojacas prehranu i doze inzulina + sport, samo oprez sa inzulinima da ne pretjeras

Offline insekt9

• Ja znam...
hiperglikemija
« Odgovori #20 : Petak, 11.05.2007 u 09:05:47 »
Vec sam kontaktirao dr-a i rekao mi je da uvedem novi obrok uz novu dozu Novorapida, a da taj obrok izbavcim cim se vratim u normalu.
lokokutić je geometrijski lik oblika čipsa i šatora. Ima tri stranice i žut je

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

hiperglikemija
« Odgovori #20 : Petak, 11.05.2007 u 09:05:47 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.