Dobrodošli na forum HSDU-a!
0 članova i 4 gostiju pregledava ovu temu.
ihaaaaaaaa! nemoj ni pomišljat na komplikacije s toliko godina i staža. Inaće, HbA1c ti je sasvim OK i samo tako nastavi...
Bok svima. Kao što vidite ja sam mothercare. Nisam dijabetičar, ali moj suprug boluje od dijabetesa tip I nepunih godinu dana. Ovdje sam zbog njega. Zanimaju me iskustva drugih ljudi i naravno put ka mogućem izlječenju. :salute:
, ali sve sam uvjereniji da je u pitanju VEEEELIKA lova i zarada...arggh!!!!! teorije konspiracije! oni nas i sada prate. i slušaju. morat ću se maskirat da me ne prepoznadu....
Pozdrav svima !Ja sam također novi član.Zovem se Drenka .Slatka sam od 2000. dakle sedma godina i nemogu se pohvaliti nekom regulacijom šećera.Ustvari znam da sam ja ta koja je trebala popraviti rezultate(HB1 8,9)ali ja jednostavno nemogu.Komplikacije nemam ali ako tako nastavim sigurno će ih biti.Kaj da radim ljudi!!!
Citat: "Pirgavi", ali sve sam uvjereniji da je u pitanju VEEEELIKA lova i zarada...arggh!!!!! teorije konspiracije! oni nas i sada prate. i slušaju. morat ću se maskirat da me ne prepoznadu....ma niiiijeeee, koja lova. Oni se samo trude da nam pomognu. Ja ih svesrdno podrzavam i mislim da je cijena svega sto ide uz dijabetes vise nego smijesna i cvrsto sam uvjeren da nitko ne zaradjuje na nama not