Autor tema: Predstavljanje novih članova  (Posjeta: 53501 )

0 članova i 4 gostiju pregledava ovu temu.

Offline ninamar

• Tek učim pisati...
  • **
Predstavljanje novih članaova
« Odgovori #30 : Petak, 13.04.2007 u 14:29:53 »
evo da se i ja predstavim. Zovem se Nikolina i živim u Splitu. Imam 16 godina a u tome i 4 godine dijabetičkog staža. Za sad je sve u redu nema nikakvih komplikacija (nadam se da ih neće biti nikako) a svi Hba1c su bili super oko 6. zadnji 6,3.   :angel13:
 ja sam slatkiš

"(*_*)"

Offline Pirgavi

• Ja znam...
    • http://www.fotozine.org/?omen=pamuk
« Odgovori #31 : Petak, 13.04.2007 u 14:35:37 »
ihaaaaaaaa! nemoj ni pomišljat na komplikacije s toliko godina i staža. Inaće, HbA1c ti je sasvim OK i samo tako nastavi...

Offline ninamar

• Tek učim pisati...
  • **
« Odgovori #32 : Petak, 13.04.2007 u 23:08:09 »
Citat: "Pirgavi"
ihaaaaaaaa! nemoj ni pomišljat na komplikacije s toliko godina i staža. Inaće, HbA1c ti je sasvim OK i samo tako nastavi...

znam jednu osobu koja je šećer ima 6 godina pa mu već vid slabi i prsti su mu otišli (uvik ima onih koji ne paze nažalost)
 ja sam slatkiš

"(*_*)"

Offline Pirgavi

• Ja znam...
« Odgovori #33 : Subota, 14.04.2007 u 10:00:44 »
sve ovisi u koje vrijeme je otkriven i koliko je dugo bio nereguliran.

Offline renea

• Tek učim pisati...
  • **
« Odgovori #34 : Subota, 14.04.2007 u 17:50:53 »
evo da se i ja malo predstavim...imam 20 god, od toga 9 godina dijabetes. inače, studiram i volim sve što vole mladi :lol:  komplikacija još nemam, i mislim da mi je još prerano za to..., zadnji hgba1c mi je 6.9, mogu ja i bolje samo se još uvijek ponekad dosta "opuštam" :occasion5: :??)

Offline Pirgavi

• Ja znam...
« Odgovori #35 : Subota, 14.04.2007 u 20:01:24 »
:occasion5: živ živeo mrtav smrdeo! Prisnažujem!

Offline mothercare

• Tek učim pisati...
  • **
« Odgovori #36 : Ponedjeljak, 16.04.2007 u 15:26:55 »
Bok svima.  Kao što vidite ja sam mothercare. Nisam dijabetičar, ali moj suprug boluje od dijabetesa tip I nepunih godinu dana. Ovdje sam zbog njega. Zanimaju me iskustva drugih ljudi i naravno put ka mogućem izlječenju.  :salute:

Offline SuperHrvoje

• Forumski moderator
« Odgovori #37 : Ponedjeljak, 16.04.2007 u 15:36:09 »
Citat: "mothercare"
Bok svima.  Kao što vidite ja sam mothercare. Nisam dijabetičar, ali moj suprug boluje od dijabetesa tip I nepunih godinu dana. Ovdje sam zbog njega. Zanimaju me iskustva drugih ljudi i naravno put ka mogućem izlječenju.  :salute:

hm, na izlijecenje nemoj racunati, to je ono nadanje ludom radovanje. Doduse nikad se nezna, ali treba covjek sam ovladati svime tim...
Meni su doktori prije 4 godine rekli da to ce za 5 godina biti ljecivo ko glavobolja :))
mos mislit, ali hajde, imaju jos godinu dana.
treba samo fino bosti i jesti. Sretno i za sve pojedinosti slobodno pitaj
evo i ja sam za opustanje  :occasion5:  zivijo renea zivijo pirgo zivijo sve

Offline Desiree

• Forumski moderator
    • http://www.zeza-diabetes.tk
« Odgovori #38 : Ponedjeljak, 16.04.2007 u 17:56:07 »
Da i meni su rekli kad sam dobila dijabetes da je samo pitanje vremena kad će se pronaći lijek. To je bilo prije 17 god. Ako pronađu lijek dobro, ako ne opet dobro. Glavno da je sve pod kontrolom. Ipak nam je sad puno lakše nego što je bilo prije.

Da ne budem oftopic: Dobrodošli svi novi članovi!

~~ Desiree ~~

Offline Tony

• Administrator
  • Spol: Muški
    • Zagrebačko dijabetičko društvo
« Odgovori #39 : Utorak, 17.04.2007 u 06:56:38 »
Davne 1981 godine je moj dijabetes ugledao svijetlo dana.

Te iste godine sam otisao preko najvece veze na svijetu kod najcjenjenijeg dijabetolologa  ne samo u HR( tada YU), nego i puno sire, visoko kotirajučeg člana  IDF-a, začetnika tzv. Hrvatskog modela itd, itd.
Rečeno mi je da će za 10 (deset) godina dijabetes biti izlječiva bolest....

No comment any more from my side!

Zivjela industrija farmaceutska........ :smt088
:bye:      Pozdrav Tony   :bye:

--profesionalni dijabetičar--

Offline Pirgavi

• Ja znam...
« Odgovori #40 : Utorak, 17.04.2007 u 07:26:23 »
Ispada da nam svima lažu i daju lažnu nadu.... OK, medicina jeu prošlom stoljeću napredovala 100 godina, i radi se na tome, ali sve sam uvjereniji da je u pitanju VEEEELIKA lova i zarada...arggh!!!!! teorije konspiracije! oni nas i sada prate. i slušaju. morat ću se maskirat da me ne prepoznadu....

Offline SuperHrvoje

• Forumski moderator
« Odgovori #41 : Utorak, 17.04.2007 u 09:13:16 »
, ali sve sam uvjereniji da je u pitanju VEEEELIKA lova i zarada...arggh!!!!! teorije konspiracije! oni nas i sada prate. i slušaju. morat ću se maskirat da me ne prepoznadu....

ma niiiijeeee, koja lova. Oni se samo trude da nam pomognu. Ja ih svesrdno podrzavam i mislim da je cijena svega sto ide uz dijabetes vise nego smijesna i cvrsto sam uvjeren da nitko ne zaradjuje na nama

not

Offline DKOVACEV

• Tek učim pisati...
  • **
« Odgovori #42 : Utorak, 17.04.2007 u 09:36:55 »
Pozdrav svima !Ja sam također novi član.Zovem se Drenka .Slatka sam od 2000. dakle sedma godina i nemogu se pohvaliti nekom regulacijom šećera.Ustvari znam da sam ja ta koja je trebala popraviti rezultate(HB1 8,9)ali ja jednostavno nemogu.Komplikacije nemam ali ako tako nastavim sigurno će ih biti.Kaj da radim ljudi!!!

Offline Desiree

• Forumski moderator
    • http://www.zeza-diabetes.tk
« Odgovori #43 : Utorak, 17.04.2007 u 12:24:12 »
Citat: "DKOVACEV"
Pozdrav svima !Ja sam također novi član.Zovem se Drenka .Slatka sam od 2000. dakle sedma godina i nemogu se pohvaliti nekom regulacijom šećera.Ustvari znam da sam ja ta koja je trebala popraviti rezultate(HB1 8,9)ali ja jednostavno nemogu.Komplikacije nemam ali ako tako nastavim sigurno će ih biti.Kaj da radim ljudi!!!

Naći dobrog dijabetologa, ako ga već nisi, i u suradnji s njim primit se posla. On će te uputiti u tajne dobre regulacije šećera a sve ostalo je na tebi.

~~ Desiree ~~

Offline Wishman01

• Diabetički wannabe
« Odgovori #44 : Utorak, 17.04.2007 u 23:46:29 »
Citat: "SuperHrvoje"
, ali sve sam uvjereniji da je u pitanju VEEEELIKA lova i zarada...arggh!!!!! teorije konspiracije! oni nas i sada prate. i slušaju. morat ću se maskirat da me ne prepoznadu....

ma niiiijeeee, koja lova. Oni se samo trude da nam pomognu. Ja ih svesrdno podrzavam i mislim da je cijena svega sto ide uz dijabetes vise nego smijesna i cvrsto sam uvjeren da nitko ne zaradjuje na nama
not

Je, je, moto im je Sve zbog Vas! :director:
Da, i ja sam dijabolicar

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #44 : Utorak, 17.04.2007 u 23:46:29 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.