Autor tema: Predstavljanje novih članova  (Posjeta: 53501 )

0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.

Offline cathy

• Global Moderator
  • Spol: Ženski
Predstavljanje novih članaova
« Odgovori #15 : Utorak, 03.04.2007 u 09:28:38 »
Ja se ne zovem cathy i imam dijabetes od 1985. A rodjena sam 1971. Imam 9-mjesecnog sina i muza, no pets. Bavim se kemijom, ma zapravo bavim se svojim djetetom, a kemija mi trenutno nije bas napeta.

Nisam imala pojma da je majcinstvo toliko uzbudljivo i ispunjavajuce, bila sam uvjerena da cu se vratiti poslu prije pune godine dana (da mi nesto ne promakne!) ali sad vidim da je to sve luk i voda u usporedbi s ovim malim posrankom i njegovim istrazivanjima svijeta oko sebe.

Gordan, kemiju si studirao na PMF-u ili na FKIT-u? Ako je PMF, mozda se poznajemo.

Offline ante.st

• Tek učim pisati...
  • **
« Odgovori #16 : Utorak, 03.04.2007 u 10:41:10 »
Ja se zovem Ante iz Splita sam, imam skoro 28 godina i dijabetičar sam nešto više od godinu ipo. Šećeri su mi na ponos i diku cile moje familije, zadnji HBA1C mi je bija 5,5. Mada mi svi govore da sam još u medenom mjesecu, ja ne virujem. Inače nemam ni psa ni ženu (živim s mamaom i tatom) i tako guram... ne žalim se.
td

Offline gordan

• Ja znam...
    • http://psychoblogija.blog.hr/
« Odgovori #17 : Utorak, 03.04.2007 u 13:45:48 »
Citat: "cathy"

Gordan, kemiju si studirao na PMF-u ili na FKIT-u? Ako je PMF, mozda se poznajemo.

Nisam na PMF-u, nego na Tehnološkom, ali mislim da je nekolicina iz mog razreda iz srednje išlo na PMF (završio sam naime, KTOC u zagrebu, sadašnju Prirodoslovnu školu Vladimira Preloga).

Offline cathy

• Global Moderator
« Odgovori #18 : Utorak, 03.04.2007 u 18:12:56 »
Ja sam maturirala u Muzickoj skoli  :smt043 , ali moguce je da imamo zajednicke frendove s PMF-a.

Offline Wishman01

• Diabetički wannabe
« Odgovori #19 : Petak, 06.04.2007 u 10:52:49 »
Pozdrav svima.
Ja sam novi na ovom forumu, iako imam i ja 16-godisnji staz DM-a tip1.
Znate, ono, volim sve sto vole mladi iako vise nisam u cvijetu mladosti.
Imam 44 g i iz Splita sam.
Ozenjen sam, imam troje djece od kojih je najmladja cura stara tek 20 dana.
Sta da jos kazem o sebi, radim kao kucni majstor. (Ne idem po kucama i ne majstorisem) :tres
Da, i ja sam dijabolicar

Offline SuperHrvoje

• Forumski moderator
« Odgovori #20 : Petak, 06.04.2007 u 11:42:36 »
Citat: "Wishman01"
Pozdrav svima.
Ja sam novi na ovom forumu, iako imam i ja 16-godisnji staz DM-a tip1.
Znate, ono, volim sve sto vole mladi iako vise nisam u cvijetu mladosti.
Imam 44 g i iz Splita sam.
Ozenjen sam, imam troje djece od kojih je najmladja cura stara tek 20 dana.
Sta da jos kazem o sebi, radim kao kucni majstor. (Ne idem po kucama i ne majstorisem) :tres

a jel moze kafa majstore ? :)
Salim se. Dobrodosao, Cestitke na djeci!
hm znaci i kod tebe bi se moglo pronaci ponesto za retro galeriju
pozdrav mladicu  :occasion5:

Offline Maja

• Ja znam...
« Odgovori #21 : Petak, 06.04.2007 u 20:59:47 »
Daklem, i ja sam dobra berba '71 godište. Ime mi je Maja i tip 1 sam od 1998 (i ja uhvatih zadnji "voz").
I ja sam studirala kemiju dvije godine (koliko sličnosti) ali sam diplomirala ekonomiju. Radim na televiziji.
Udana sam i imam jedno preslatko čudo(vište) od 19 mjeseci.

:salute:  svima
Freedom's Just Another Word for Nothin' Left to Lose

Offline *Petrra*

• Diabetički učenik
predstavljanje
« Odgovori #22 : Utorak, 10.04.2007 u 08:55:14 »
Pozdrav,ja sam Petra,iz Zg-a,21 god(mislim da sam tu najmlađa,ako se ne varam :)) dijabetes imam od 16 godine,tip 1,HbA1c mi je bio zadnji,ja mislim 6,08-i tako ga već dulje vrijeme održavam,zna mi biti i 5... :) :komp

Offline Zeleni

• Tek učim pisati...
  • **
« Odgovori #23 : Utorak, 10.04.2007 u 13:11:19 »
Evo i mene da se predstavim, do sada sam samo lurkao po forumu. Uglavnom mator godinama preeemda jos uvijek mladji od nekih (74godiste) i mlad dijabetickim stazom. Tocnije imam dijabetes ustanovljen nekih 2 mjeseca, ne pitajte samo tip; pise u knjizici tip 2, ali nisu mi bas djelovali previse ubjedjeni u to kad su ga pisali, ono mator za tip 1, mlad za 2 i slicne spike. :D

Zovem se Goran i iz Osijeka sam, po struci sam saren ali recimo dipl.oec, premda radim kao prof. u centru za informaticko obrazovanje. Neke od navedenih posjetitelja foruma poznajem osobno pa rekoh da vam se pridruzim kad vec daju tako dobru usmenu preporuku. :)

Offline cathy

• Global Moderator
« Odgovori #24 : Utorak, 10.04.2007 u 14:12:50 »
Dobrodosli!  :smt026

A ovo za tipove dijabetesa - nema veze koliko godina imate pri dijagnozi, nego na koji je nacin doslo do dijabetesa. Imam frenda koji je dijagnosticiran s tipom 1 u dobi od 38 godina. Problem je samo sto dob pacijenta cesto zavara, pa se neki pacijenti koji imaju "cistokrvni" tip 1 a imaju preko 25-30 godina, neko vrijeme vode kao da su tip 2 i pokusava im se pomoci tabletama itd.

Offline J.J

• Forumski moderator
« Odgovori #25 : Četvrtak, 12.04.2007 u 12:35:35 »
Neke od navedenih posjetitelja foruma poznajem osobno pa rekoh da vam se pridruzim kad vec daju tako dobru usmenu preporuku.

Khm...pada mi na pamet da od HSDU-a počnem tražiti neku proviziju jer dovlačim nove članove na forum :smt017
p.s.-Zeleni-tnx za skriptu  :wave:
ave the Earth-It is the only planet with chocoalte!!!!

Offline Pirgavi

• Ja znam...
    • http://www.fotozine.org/?omen=pamuk
« Odgovori #26 : Četvrtak, 12.04.2007 u 12:56:46 »
Ah, multilevel marketing na forumu? Kolka je moja provizija za privlačenje? Tu bi onda Tony trebo profitirat budući da je on na vrhu :)

Offline J.J

• Forumski moderator
« Odgovori #27 : Četvrtak, 12.04.2007 u 13:04:10 »
ššššššššššššššššš, nemoj da te Tony čuje :-) A kakvu bi ti proviziju, pa i ti si ovdje relativno nov. Al, evo-Zelenog ti priznajem, bar napola. Daklem...dijelimo profit od dovlačenja Zelenog na forum :-)
ave the Earth-It is the only planet with chocoalte!!!!

Offline Pirgavi

• Ja znam...
    • http://www.fotozine.org/?omen=pamuk
« Odgovori #28 : Četvrtak, 12.04.2007 u 13:12:24 »
paaaaaa, dogovorit ćemo se oko plaćanja :)

Offline Tony

• Administrator
  • Spol: Muški
    • Zagrebačko dijabetičko društvo
« Odgovori #29 : Petak, 13.04.2007 u 13:31:58 »
Nema tih para .... :smt088 ovo je kakti ko neko volontiranje. JJ znas o cemu pricam.
:bye:      Pozdrav Tony   :bye:

--profesionalni dijabetičar--

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #29 : Petak, 13.04.2007 u 13:31:58 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.