Dobrodošli na forum HSDU-a!
0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.
Ime kao i nickname , ali s nasim slovom š Inace, kako bi moja zena rekla, stari magarac tj. 1962 godiste.Kada sam trebao krenuti u skolu zahtijevao sam od roditelja da selimo u neku planincinu gdje nema skole jer mi se bilo lijepse igrati oko zgrade i sa drustvom nego tamo uciti nekakva slova i slicno, ali su me razocarali cinjenicom da i u toj pustosi postoji skola. Krenuo u skolu 1968 i potresen neminovnoscu skolovanja pokusao pobjeci u dijabetes, ali me ni to nije spasilo obaveza. Od tada se "borim" sa skolama i dijabetesom. Zavrsio elektrotehniku, danas sistem inzinjer, HbA1c se krece kao rezultati nasih nogometasa, nekad dobri nekad katastrofa.... Posljedice uobicajene nakon 30 i debeli kusur godina dijabetesa tj. malo retinopatije, malo trnci u nogama, malo ovo, malo ono, ali u globalu je sve OK.. nema ozbiljnog problema. Cak ni naocale jos ne trebam (kad su seceri normalni Vozacka mi vrijedi do 65 starosti, a poslije ce me zena vozati (kao, uostalom, i sada )
ajme, 2 dana stariji od isusovog magarca ha ? sad se posipam pepelom, jesi bio u timu za izum inzulina u ta doba ili ?
Citat: "Pirgavi"ajme, 2 dana stariji od isusovog magarca ha ? sad se posipam pepelom, jesi bio u timu za izum inzulina u ta doba ili ? Sto se ovaj Pirgavi osilio kada je vidio da nije najstrariji!!! :smt075 Pa i ja sam stariji, ak te tjesi. Doduse ne po stazu, al eto!