Autor tema: UN Dijeta  (Posjeta: 7912 )

0 članova i 3 gostiju pregledava ovu temu.

Offline Pirgavi

• Ja znam...
    • http://www.fotozine.org/?omen=pamuk
UN Dijeta
« Odgovori #15 : Petak, 16.03.2007 u 15:09:03 »
eh da, zaboravih, šećeri su puno bolji, skoro ko kod J.J. iako sam na "staroj" terapiji  :smt017

Offline Tony

• Administrator
  • Spol: Muški
    • Zagrebačko dijabetičko društvo
UN Dijeta
« Odgovori #16 : Petak, 16.03.2007 u 15:24:02 »
Citat: "Pirgavi"
eh da, zaboravih, šećeri su puno bolji, skoro ko kod J.J. iako sam na "staroj" terapiji  :smt017

Ili si na NJENOJ terapiji!!! :)   :occasion5:
:bye:      Pozdrav Tony   :bye:

--profesionalni dijabetičar--

Offline Pirgavi

• Ja znam...
    • http://www.fotozine.org/?omen=pamuk
UN Dijeta
« Odgovori #17 : Petak, 16.03.2007 u 15:32:58 »
khm :)

Offline Desiree

• Forumski moderator
    • http://www.zeza-diabetes.tk
UN Dijeta
« Odgovori #18 : Petak, 16.03.2007 u 15:53:02 »
Citat: "Maja"
Znači ti se držiš voćnog dana? Ja sam probala ali ne ide.

OT: hoćeš li uskoro na drugog bebaća?

Držim se voćnog dana ali ne strogo. Ako sam baš gladna, nešto dodatno ubacim. Uglavnom taj dan kombiniram voće i razne salate.

Za sad još ništa od drugog bebaća. Imam trenutno gužvu u firmi i pune ruke posle sa svojim Robijem tako da si sad ne mogu priuštiti ležanje u bolnici i duže izbivanja s posla. Ali krajem ove godine ili početkom sljedeće bi moglo nešto biti.
Ti još uvijek ostaješ na jednom ili si se predomislila?

~~ Desiree ~~

Offline Maja

• Ja znam...
  • Spol: Ženski
UN Dijeta
« Odgovori #19 : Petak, 16.03.2007 u 16:04:44 »
Kopka me, kopka me...ali još uvijek dojim, još nismo prospavali noć itd. Trenutno smo u fazi kupovine većeg stana pa onda bumo vidli.
Freedom's Just Another Word for Nothin' Left to Lose

Offline DKOVACEV

• Tek učim pisati...
  • **
UN Dijeta
« Odgovori #20 : Utorak, 10.04.2007 u 14:49:39 »
Pozdrav svima!Novi sam član i pročitala sam za UN-ovu dijetu.Htjela sam reći da sam se bojala krenuti ali sad nakon što sam pročitala,krećem i ja .držite mi fige da upali.

Offline J.J

• Forumski moderator
UN Dijeta
« Odgovori #21 : Srijeda, 25.04.2007 u 21:01:30 »
Ma može se to...samo je potrebno jako često mjerenje guk-a i prilagodba inzulina. Primjerice:za voćni dan mi je bilo dovoljno 20 posto inzulina od standardne doze, a za UH dan čak sam ga malo i povećavala...Inače...ja sam odustala...za sam Uskrs mi je bio voćni dan pa sam se pri pogledu na šunkice i jajca skroz obeshrabrila (šta ćeš-Slavonka :-) i prekinula dijetu. Sad se trudim jesti umjereno i ne vratiti tih 5 kg što sam skinula, a ostalima držim fige  :thumbright:
ave the Earth-It is the only planet with chocoalte!!!!

Offline stylex

• Ja znam...
UN Dijeta
« Odgovori #22 : Petak, 27.04.2007 u 16:49:24 »
Eno bilo na RTLu neki dan da un-diet i nije bas tako dobra kako se misli. Istina da kile idu dolje, ali je istina i da zezne kompletnu krvnu sliku. Fali minerala, vitamina, esencijalnih aminokiselina...

Inace, ona najstandardnija dijeta koju sam dobio u dnevnoj bolnici uredno skida kilu tjedno. Nakon dva i pol mjeseca deset kila down bez gladovanja i sa urednom krvnom slikom. Jedino sto mi snage malo fali, mada je moguce da to i godine lagano pritiscu.  :smt090

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

UN Dijeta
« Odgovori #22 : Petak, 27.04.2007 u 16:49:24 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.