Dobrodošli na forum HSDU-a!
0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.
Moga mi je dijabetesa već dosta i umorna sam od svega toga. :cry: Šećeri mi nisu baš idealni, stalno se sa njima borim, a HbA1C je izmedju 6 i 7.
Drugo je pitanje što mislite, da li je pametno sve to odraditi negdje vani, u inozemstvu, jer bi se situacija mogla tako posložiti, da za to vrijeme baš budem sa dragim na njegovom postdocu negdje u Francuskoj ili Njemačkoj? :?:
trudnoca ti je idealno stanje za uhvatiti novi energiju za borbu s dijabetesom. prekopaj malo po starim trudnickim temama, pa ces vidjeti s koliko su cure odusevljenja pisale o dobrim secerima tokom trudnoce
o da, definitivno! ako si to mozes priustiti, malo prekopaj po netu i drugim forumima pa ces vidjet iskustva cura kaj su radale kod nas po bolnicama. ok, o Petrovoj bas i nema toliko, ali nema ni bas puno pozitivnih iskustava, osim sto su svi odusevljeni da se bebaci zdravi i cakani rode. sto se tice dijabetesa i trudnoce ne znam kako je vani, ali sto se tice samog poroda i pracenja trudnoce, brisi van
i da, kad se definitvno odlucis za trudnocu javi da drzimo palceve za plusic na testu :wink:
Draga Mirta! Rodila sam sa 35 godina, zadovoljna vođenjem trudnoće, bez većih komplikacija. I ja sam sumnjala u ispravnost odluke, HbA1c mi je bio 7,5 kad sam zatrudnjela, šećeri prilično neregulirani. A sad evo razmišljam o drugom djetetu. Mislim da to dovoljno govori. Sretno!
Ja ti preporučam da se odlučiš za trudnoću. Hba1c ti nije loš. Ja sam prije trudnoće pila Irumed radi bubrega, također imam početnu neproliferativnu retinopatiju i to mi ništa nije smetalo kod trudnoće. Čak mi se stanje na očima malo i popravilo nakon poroda.Što se tiče obavljanja svega toga u inozemstvu, preporučam, iako ja imam samo dobra iskustva s Petrovom i doktorima koji su mi vodili trudnoću.