Autor tema: šok buduće mame  (Posjeta: 6440 )

0 članova i 3 gostiju pregledava ovu temu.

Offline Maja

• Ja znam...
  • Spol: Ženski
šok buduće mame
« Odgovori #15 : Nedjelja, 24.09.2006 u 22:05:11 »
Mi jos dojimo i ne vidimo kraja  :D
Freedom's Just Another Word for Nothin' Left to Lose

Offline Desiree

• Forumski moderator
    • http://www.zeza-diabetes.tk
šok buduće mame
« Odgovori #16 : Ponedjeljak, 25.09.2006 u 01:05:21 »
Gorka drago mi je da je sve ok.
Majo, blago tebi. Super da možeš dugo dojiti svoju kćerkicu. Ja nisam svog sina uopče jer nije htio niti blizu. Ja sam isto takva bila kao beba samo što je moja mama zaradila dosta gadnu upalu zbog toga. Ja nisam ali sam se zato dane i noći izdajala. Moj sin je htio piti moje mlijeko samo iz flašice. Naravno, dosta brzo sam ostala bez mlijeka. Uspjela sam se izdajati samo 2,5 mjeseca ali barem nešto.

~~ Desiree ~~

Offline Gorka

• Forumski moderator
šok buduće mame
« Odgovori #17 : Utorak, 26.09.2006 u 09:14:59 »
kad smo kod izdajanja, ako bi mi se u bolnici dogodilo ne znam ni ja sta (kako me krenulo, na sve sam vec spremna), koju izdajalicu da si uzmem. ne mislim ju jos kupovat, ali da znam mom Slatkom rec koji da mi kupi. i molim vas tocnu specifikaciju koju cu mu napisat na papiric i poslat teti u ljekarnu  :wink:
*** TIP 3 ****

Offline cathy

• Global Moderator
šok buduće mame
« Odgovori #18 : Utorak, 26.09.2006 u 12:45:09 »
meni je super rucna izdajalica koju proizvodi Avent. imas je u dm-u, Getrou, cak i u onoj trafici u podrumu Petrove bolnice

mislim da je cijena u Getrou najpovoljnija, ali to provjeri.

ne mora znaciti da ce ti trebati u rodilistu, ali moze posluziti i kasnije, npr. ako moras otici negdje a beba ostane s tatom, pa za stvaranje "banke" mlijeka (u zamrzivacu moze stajati i po 6 mjeseci), neke zene koriste izdajanje kao metodu za povecanje produkcije mlijeka...

inace, za sve PRAVE informacije o dojenju, preporucujem portal www.roda.hr

svakako je vazno pravilno se unaprijed educirati, razbiti uobicajene i toliko cesto ponavljane zablude o manjku mlijeka koji nuzno povlaci uvodjenje adaptiranog (koje onda rezultira stvarnim smanjenjem produkcije), "vodenastom" i "slabom" mlijeku (ta mi je za krepat), i tako dalje

idem, moja se izdajalica budi i gladan je  :D

Offline Desiree

• Forumski moderator
šok buduće mame
« Odgovori #19 : Utorak, 26.09.2006 u 13:44:28 »
Ja također proručam Avent izdajalicu. Mene je spasila premda sam početni dio morala raditi ručno jer mi je sestra rekla da su mi mliječni kanali dosta duboko pa nije odmah išlo s izdajalicom. Uglavnom većina mama je imala Aventovu kad sam ja bila u rodilištu.

~~ Desiree ~~

Offline Gorka

• Forumski moderator
šok buduće mame
« Odgovori #20 : Utorak, 26.09.2006 u 15:16:21 »
thx, curke! znaci vi mi preporucate da si ju kupim odmah, pa trebala ju ili ne kasnije, jer nikad se ne zna. nekak sam si mislila, zakaj bi trosila pare na to, ako bas dode do problema posaljem tonya da skoci po nju
*** TIP 3 ****

Offline Maja

• Ja znam...
šok buduće mame
« Odgovori #21 : Utorak, 26.09.2006 u 17:39:20 »
Moja ti je preporuka posuditi ili kupiti polovnu jer su već razrađene i lakše za stiskati. Cura do mene na krevetu je imala novu i toliko škripala da smo poludile.

Offline Desiree

• Forumski moderator
šok buduće mame
« Odgovori #22 : Utorak, 26.09.2006 u 19:30:46 »
Naravno ako imaš od koga posuditi, super. Moja nije previše škripala, samo malo. Svakako ju je dobro imati u pripremi. :D

~~ Desiree ~~

Offline Gorka

• Forumski moderator
šok buduće mame
« Odgovori #23 : Srijeda, 27.09.2006 u 10:28:29 »
raspitit cu se za posudbu! i jos jedno glupo pitanje  :oops:  gledala sam netu te aventove i oni spremnici u koje ide mlijeko, nisam mogla skuziti jel se onda odmah na njih moze nasarafiti dudica ili kako? i ako posudim samo izdajalicu da li mogu posebno, samo te spremnike/flasice a da odgovaraju izdajalici
*** TIP 3 ****

Offline Maja

• Ja znam...
šok buduće mame
« Odgovori #24 : Srijeda, 27.09.2006 u 10:30:56 »
Odmah na njih stavljaš dudicu i sve Aventove flašice ti idu na taj standardni otvor. Znači, možeš mijenjati flašice, stavljati veće itd.

Offline Gorka

• Forumski moderator
šok buduće mame
« Odgovori #25 : Srijeda, 27.09.2006 u 19:19:03 »
thx, curke na pomoci!
kad mi opet padne napamet koje pitanje, vratit cu se, a sad idem mirovat  :roll:
*** TIP 3 ****

Offline Desiree

• Forumski moderator
šok buduće mame
« Odgovori #26 : Srijeda, 27.09.2006 u 19:22:12 »
Jako mi se sviđa ovaj novi ticker s razvojem bebača. :D

~~ Desiree ~~

Offline Gorka

• Forumski moderator
šok buduće mame
« Odgovori #27 : Četvrtak, 28.09.2006 u 09:36:37 »
slucajno ga nasla, a imaju na istom sajtu i tjedne mailove koji te obavjetavaju sta ce se ovaj tjedan dogadat s bebacem  :D
planiramo ici na 3D UZV, a ne znam di ga ima. imam privatno osiguranje pa bi ja preko njega, jel moze naziv klinike, adresa....
*** TIP 3 ****

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

šok buduće mame
« Odgovori #27 : Četvrtak, 28.09.2006 u 09:36:37 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.