Evo da iznesem svoje mišljenje:
Krasno od prof. dr. Ivana Kuvačića da se našao povrijeđen o navodnoj neinformiranosti u vezi projekta za obnovu dijela klinike koju vodi, 10 dana prije otvorenja obnovljenog odjela. A gdje je bio na početku projekta? Ili je možda cijenjeni prof. dr. tek sad primjetio "gle, nešto se radi u mojoj bolnici!".
Ne vjerujem da bi prof.Ivanišević, prof.Đelmiš i dr.Bljajić pokretali ovo radi vlastite zarade a uostalom rezultati se već vide i oni su objavili da će sve dokumente dati na uvid. Imam osobna iskustva s navedenim liječnicima i pozitivni su.
Što se tiče dviju struja u Petrovoj bolnici, to je istina (prema onome što sam ja čula) ali to samo ide u prilog navedenim liječnicima jer nisu dio skandaloznih događaja koji se dešavaju u Petrovoj pod vodstvom prof. dr. Kuvačića.
Vjerujem liječnicima zaduženim za ovaj projekt, veselim se što ću kada budem išla na 2. trudnoću imati na raspolaganju novi odjel s boljim uvjetima i nadam se da će me voditi isti ti lječnici.
Ali da dodam da sam bijesna ko pas :smt013 :smt093 !
HZZO nam oduzima trakice, neki uvrijeđeni prof.dr. želi sabotirati naš odjel za trudnice... Pa ti budi dijabetičar u ovoj državi