Autor tema: Lantus OptiPen Pro sranje (oprostite na izrazu) >:(  (Posjeta: 5496 )

0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.

Offline Mirta

• Ja znam...
    • Migimage galerija
Lantus OptiPen Pro sranje (oprostite na izrazu) >:(
« Odgovori #15 : Subota, 13.05.2006 u 15:04:21 »
Citat: "mirta"
Evo, krepao i drugi OptiPen...

Nije krepao!!!  :D   :D   :D   Nekako sam mrdala, lijevo desno, ovo ono, misleci, nemam sto izgubit, pa makar ga razbila i nekako sam ga uspjela povratiti. Prvo su one nule blinkale, ali uz jos malo mrdanja i to sam rijesila. Jeeeeeeeee .....  :D
Oprostite na alarmu, ali stvarno sam vec u panici kad god idem mijenjat ampulu.  :(

Offline Davor

• Global Moderator
  • Spol: Muški
    • Mozgalica.HR - Misaone zagonetke
« Odgovori #16 : Ponedjeljak, 15.05.2006 u 09:13:46 »
Da to je to o čemu pričah, i ja sam u par navrata počeo jednostavno zavrtati i stiskati sve što sam našao na njemu, različitim redosljedom i proradio je.
Upravo sam poslao mail u Aventis sa pitanjmia: o support telefonu, zamjeni mog neispravnog (display) i onom novom penu - može li se negdje barem na Netu naći koja informacija  :roll:
Javim odgovor

Offline Mirta

• Ja znam...
    • Migimage galerija
« Odgovori #17 : Ponedjeljak, 15.05.2006 u 19:20:31 »
Citat: "davor"
Da to je to o čemu pričah,
/cut/
Javim odgovor

Davore, svaka ti čast, stvarno si agilan.  :D
A Innovo je predivan. Jos jednom hvala sto si mi ga ustupio.  :biggrin:

Offline Davor

• Global Moderator
  • Spol: Muški
    • Mozgalica.HR - Misaone zagonetke
« Odgovori #18 : Utorak, 16.05.2006 u 12:52:59 »
Aventis se javio, telefon još nije pokrenut, malo kasni. Ali vjeruju da će do 1.6. profunkcionirati.

Moj neispravni pen su rekli zamijeniti u ljekarni kojoj želim, samo da im javim u kojoj, da tamo dostave novi.

Što se tiće novog pen-a za Lantus, u procesu je registracije, mole da o tome previše ne pričam dok ne bude službeno. Neslužbeno, nadaju se do jeseni.

Toliko za sad

Offline SuperHrvoje

• Forumski moderator
« Odgovori #19 : Utorak, 16.05.2006 u 16:38:38 »
Citat: "davor"

Što se tiće novog pen-a za Lantus, u procesu je registracije, mole da o tome previše ne pričam dok ne bude službeno. Neslužbeno, nadaju se do jeseni.

Toliko za sad

hehe, tebi rekli da ne pricas previse...
Pozdrav

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #19 : Utorak, 16.05.2006 u 16:38:38 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.