Autor tema: FDA odobrio Pfizerov inzulinski inhalator za dijabetičare  (Posjeta: 4307 )

0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.

Offline SuperHrvoje

• Forumski moderator
FDA odobrio Pfizerov inzulinski inhalator za dijabetičare
« Odgovori #15 : Srijeda, 20.06.2007 u 08:44:49 »
u stvari, jel imas ti snimku ? Os stavit na jubito ?

Offline Tony

• Administrator
  • Spol: Muški
    • Zagrebačko dijabetičko društvo
« Odgovori #16 : Srijeda, 20.06.2007 u 08:50:29 »
Jubito mi nije palo napamet, a i da je snimku nemam. Ma nije ni bilo prepametno.
Mislim ono kaj sam rekao, testira se u Hrvatskoj. Ja osobno mislim da mi je moja terapija puno bolja i punop pouzdanija, a ruku na srce i kada sam se pikao 6-7 puta dnevno i sada kada se pikam jednom u 4 dana nije mi bas neki problem to napraviti...
:bye:      Pozdrav Tony   :bye:

--profesionalni dijabetičar--

Offline SuperHrvoje

• Forumski moderator
« Odgovori #17 : Srijeda, 20.06.2007 u 08:56:39 »
Citat: "Tony"
Jubito mi nije palo napamet, a i da je snimku nemam. Ma nije ni bilo prepametno.
Mislim ono kaj sam rekao, testira se u Hrvatskoj. Ja osobno mislim da mi je moja terapija puno bolja i punop pouzdanija, a ruku na srce i kada sam se pikao 6-7 puta dnevno i sada kada se pikam jednom u 4 dana nije mi bas neki problem to napraviti...

ma i meni moja terapija draza...moram priznati da me nesto niti pumpica ne vuce...sve je to od osobe do osobe.
Ali bilo bi fora puknut Tonyja na jubito, malo da bude i pametnih stvari tamo hihihi  :hiding:

Offline Tony

• Administrator
    • Zagrebačko dijabetičko društvo
« Odgovori #18 : Srijeda, 20.06.2007 u 09:28:00 »
Citat: "SuperHrvoje"

ma i meni moja terapija draza...moram priznati da me nesto niti pumpica ne vuce...sve je to od osobe do osobe.
Ali bilo bi fora puknut Tonyja na jubito, malo da bude i pametnih stvari tamo hihihi  :hiding:

PUMPU NEDAM!!!!
A valjda ima, mislim logicno je da ima!
:bye:      Pozdrav Tony   :bye:

--profesionalni dijabetičar--

Offline Novopečen

• Tek učim pisati...
  • **
TIP I... i niti jedan više...

Offline Davor

• Global Moderator
    • Mozgalica.HR - Misaone zagonetke
Odg: FDA odobrio Pfizerov inzulinski inhalator za dijabetičare
« Odgovori #20 : Petak, 11.04.2008 u 16:03:10 »
Hvala ti na informaciji, odmah sam stavio na web. Ako budes imao jos stogod posalji private ili mail.

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

Odg: FDA odobrio Pfizerov inzulinski inhalator za dijabetičare
« Odgovori #20 : Petak, 11.04.2008 u 16:03:10 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.