Autor tema: Koncert na Trgu bana Jelačića  (Posjeta: 1575 )

0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.

Offline Desiree

• Forumski moderator
    • http://www.zeza-diabetes.tk
Koncert na Trgu bana Jelačića
« : Srijeda, 28.12.2005 u 14:30:42 »
Dajte malo komentirajte. Ja sam bila iznenađena jer nisam mislila da će koncert biti tih razmjera (političari, estrada, glumci... čak i predsjednik)
Po svemu sudeći više nije upitno da li je akcija uspješna.
Sada će naše "slatke mame" u puno boljim uvjetima čuvati svoju trudnoću i bit će puuuuno zdravih bebica :binky:  :binky:  :binky: .

Btw. Svima sretan Božić :smt111

~~ Desiree ~~

Offline Gorka

• Forumski moderator
« Odgovori #1 : Srijeda, 28.12.2005 u 18:44:37 »
sretan bozic i tebi i ostatku forumasa!

da na trgu je bila ludnica i mislim da smo uvelike premasili prvotnu ideju od 2,5mil. Na svu srecu bit ce para i za nove instrumente, a ne samo za gole zidove i instalacije  :headbang:
*** TIP 3 ****

Offline elpi

• Diabetički wannabe
    • http://startrek.sfcentar.com/
« Odgovori #2 : Srijeda, 28.12.2005 u 19:45:42 »
Meni je izuzetno drago jer je ova akcija itekako urodila plodom! Nazalost, nisam bila u Zagrebu, ali sam pogledala malo na televiziji! Jako me usrecila i posebna bozicna emisija "Milijunas" gdje je sakupljeno preko 600000 kuna. Na srecu ili na zalost (duga prica), nisam bila u Petrovoj, ali ono sto sam cula o samom izgledu definitivno zasluzuje renovaciju! Takodjer, pozdrav svima i sve najbolje u slijedecoj godini!
rensu t' slor

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #2 : Srijeda, 28.12.2005 u 19:45:42 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.